STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεμονής: "Δεν περίμενα δύο γκολ από Μήτρογλου"

Λεμονής: "Δεν περίμενα δύο γκολ από Μήτρογλου"
INTIME SPORTS

Το εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου έπλεξε ο Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση επί του Άρη με 2-0.

Ο προπονητής του Πανιωνίου εξεπλάγην από το γεγονός ότι ο διεθνής επιθετικός πέτυχε δύο γκολ, αν και βρίσκεται στην ομάδα μόνο λίγες ημέρες.

" Αν αναλογιστούμε ότι ο Μήτρογλου είναι στην ομάδα μόλις λίγες μέρες είναι πολύ σημαντική η εμφάνιση που έκανε. Τον ξέρω πολύ καλά και ήμουνα σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει. Δεν περίμενα η πρώτη του εμφάνιση να συνδυαζόταν με δύο γκολ αλλά περιμένω μεγάλη βοήθεια και στην συνέχεια", είπε αρχικά.

Για το παιχνίδι τόνισε: " Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο όπου μείναμε πάρα πολύ πίσω και δεχθήκαμε πίεση τα πήγαμε πολύ καλά. Είχαμε καλή πρώτη πάσα στον Μήτρογλου και βγαίναμε σε αντεπιθέσεις. Δεν κινδυνέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο και κάναμε και οργανωμένες επιθέσεις. Όταν κερδίζεις και σπας και μία παράδοση 50 χρόνων δεν μπορείς παρά να είσαι ευχαριστημένος".

Για την απόκτηση του Σβέρκος τόνισε: " Έχουμε προχωρήσει και σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση και περιμένουμε άλλες δύο. Είχα πει ότι για να σωθεί η ομάδα θα έπρεπε και να βελτιώναμε τον τρόπο δουλειάς με τους υπάρχοντες και να ενισχυθεί. Ένας συνδυασμός που θα κάνει πιο δυνατή την ομάδα για την δύσκολη συνέχεια που έχει στο πρωτάθλημα.

Θα ήθελα τελειώνοντας να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν. Όταν κερδίζεις είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Οι φίλαθλοι του Άρη στο πέταλο ενίσχυαν την ομάδα τους κάτι σημαντικό όπως και αυτούς που μας χειροκρότησαν και να τα δούνε και οι δικοί μας φίλαθλοι. Αν δεν είμαστε όλοι κοντά στην ομάδα δεν μπορούνε να έρθουν και τα αποτελέσματα και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη για την ευρωπαϊκή του πορεία".

Κούπερ: "Σε μία καταιγίδα δεν μπορείς να αξιολογήσεις τις ζημιές"

Με μία έκφραση που του έλεγε η γιαγιά του μίλησε για το παιχνίδι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ: " Θα μπορούσα να πω ότι δεν υπάρχουν πολλά σχόλια και ότι υπάρχουν πάρα πολλά. Η γιαγιά μου μου έλεγε από μικρό ότι όταν είσαι σε μία μεγάλη καταιγίδα δεν είσαι σε θέση να αξιολογήσεις τις ζημιές που έχουν σημειωθεί. Θα πρέπει να τις αξιολογήσεις όταν είσαι πιο ήρεμος. Τα νεύρα είναι τεντωμένα και όπως πάνε τα πράγματα, το πράγμα δεν λειτουργεί.

Η ομάδα μου είχε ένα καλό ξεκίνημα στα πρώτα 15'-20' και μετά το 30' ήμασταν καλύτεροι εμείς. Σίγουρα το γκολ μας αποσυντόνισε και πλήγωσε το ηθικό μας. Κι όσο για το δεύτερο ημίχρονο είναι πραγματικά για να το ξεχάσουμε. Είμαστε στην μέση μίας καταιγίδας με τα πράγματα να έχουν γίνει περίπλοκα για μας και κυρίως θέλουμε να παίρνουμε βαθμούς και αντίθετα αυτοί που προπορεύονται απομακρύνονται. Κάτι που δημιουργεί εκνευρισμό και ανησυχία. Δεν θα πω κάτι άλλο γιατί θα πρέπει να ηρεμήσουμε.

Κανείς από αυτούς που παρακολουθεί ποδόσφαιρο δεν είναι χαζός. Από την στιγμή που αυτά που κάνεις δεν βγαίνουν θα πρέπει να δουλέψεις. Θα πρέπει να περιμένουμε να κοπάσει η καταιγίδα μέχρι αύριο. Καταλαβαίνω ότι το σημερινό αποτέλεσμα προκαλεί έναν μεγάλο εκνευρισμό με αυτά που έχουμε πετύχει στο χθες να μην μετράνε. Θα πρέπει να έχουμε ένα ακμαίο ηθικό και να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε το αρνητικό σερί.

Και ίσως αυτό που θα μπορέσει να μας βοηθήσει είναι η έλευση κάποιων ποδοσφαιριστών και θα μας δώσει οξυγόνο. Δεν παραδινόμαστε και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά αναγνωρίζοντας ότι η ομάδα βρίσκεται σε κρίση και αυτό φαίνεται από το παιχνίδι μας και τα αποτελέσματά μας.

Ελπίζω ότι θα υπάρχουν κάποιες μεταγραφές που θα μας βοηθήσουν χωρίς να αποτελεί δικαιολογία γιατί σε κάποιες γραμμές έχουμε προβλήματα. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό του κόσμου. Επειδή άκουσα πολλά σχόλια σας διαβεβαιώνω ότι οι ποδοσφαιριστές μου κάνουνε την προσπάθειά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παρόλα αυτά στο παιχνίδι ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι. Δεχθήκαμε δύο γκολ χωρίς κάποια σημαντική ευκαιρία κάτι που έχει να κάνει με την αυτοεκτίμηση που είναι πάρα πολύ χαμηλή".

Για το ποιος θεωρεί ότι έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου σημείωσε: " Εγώ".

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα του μένει από δυνάμεις είπε: " Υπάρχει ενέργεια και ειδικά στο ξεκίνημα είχαμε αρκετά καλά διαστήματα ποδοσφαίρου. Μετά έχει να κάνει με τον ψυχολογικό τομέα όπως φάνηκε από τα λάθη που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο γι' αυτό είπα ότι για αυτήν την εμφάνιση φταίω εγώ".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ