ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία - Λεβαδειακός: Έτοιμοι για έναν πρόωρο τελικό παραμονής

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ( EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ( EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Λαμία και Λεβαδειακός ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει της "μάχης" του ΔΑΚ (27/10, 19:00), με φόντο την σωτηρία. Τα πλάνα των Μάκη Χάβου και Τζουζέπε Σανίνο.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (26/10) η προετοιμασία της Λαμίας για το εξαιρετικά σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, το Σάββατο στο ΔΑΚ (27/10, 19:00).

Ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι έμεινε εκτός, καθώς θα εκτίσει την ποινή του για την αποβολή του στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής. Ανέτοιμος είναι ο Χρήστος Καρυπίδης και εκτός ο Γιώργος Μπαντής, ο οποίος επίσης ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό το προηγούμενο διάστημα.

Κανονικά στα πλάνα του Μάκη Χάβου βρίσκεται ο Θάνος Καραγκούνης, αλλά δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού.

Στη 19άδα που ανακοινώθηκε μετέχει για πρώτη φορά φέτος και ο Μολδαβός μεσοαμυντικός Ντέιβιντ Άντρονικ.

Αναλυτικά η αποστολή: Σαράνοβ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Οσμάν, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Μπερτόγλιο, Άντρονικ, Μαστούρ, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Τσούκαλος.

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΟΜΟ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με τη σημαντική απουσία του Σουλεϊμάν Όμο θα παραταχθεί ο Λεβαδειακός στην εκτός έδρας αναμέτρηση (27/10, 19:00) με την Λαμία.

Ο Νιγηριανός μεσοαμυντικός συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με την Ξάνθη και θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στους "κυανόλευκους".

Την Παρασκευή (26/10) οι Βοιωτοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του Τζουζέπε Σανίνο, που ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή ως νέος τεχνικός της ομάδας.

Στα πλάνα του Ιταλού τεχνικού είναι κανονικά ο Νανγκί, ενώ τραυματίας παραμένει ο Μανγκά.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάγιτς, Επασί, Κρνέτα, Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Καραχάλιας, Αντιλεού, Χατζηλάμπρος, Τσαμπούρης, Φαβάρο, Σαβαντογκό, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο, Ιωαννίδης, Παντελιάδης, Γιακουμάκης, Στανόγεβιτς, Νανγκί.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ