STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - ΑΕΛ: Με ίδια ομάδα οι Φθιώτες, με απουσίες οι "βυσσινί"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και ο Μάκης Χάβος θα παρατάξει κόντρα στην ΑΕΛ την ίδια ενδεκάδα με τον ΟΦΗ με τον Βάντερσον στη θέση του Σκόνδρα. Χωρίς Γιακιμόφσκι - Μόρα στη Φθιώτιδα οι Θεσσαλοί.

Η Λαμία υποδέχεται την ΑΕΛ (24/2, 19:00) για την 22η αγωνιστική της Super League σε μια κρίσιμη βαθμολογικά μάχη για την προσπάθεια των δύο ομάδων να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία.

Οι Φθιώτες (24 βαθμοί, 14η θέση) δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Αντίθετα ο Βάντερσον επιστρέφει στην αποστολή και το αρχικό σχήμα (παίρνει τη θέση του Σκόνδρα), το οποίος κατά τα υπόλοιπα 10/11 θα είναι ίδιο με εκείνο του Ηρακλείου και της εκτός έδρας νίκης (1-3) επί του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Σαράνοβ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Σκαρντοβέλι, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Πίτι, Μπερόγλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Καραμάνος, Ασούμπρε, Τσούκαλος.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών (22 βαθμού, 11η θέση), Τζανλούκα Φέστα, μετρά ωστόσο δύο απουσίες. Για τη Λαμία δεν ταξίδεψαν οι Βαγγέλης Μόρας και Νίκολα Γιακιμόφσκι. Αναλυτικά η αποστολή: Κρίστινσον, Παιτέρη, Καρανίκα, Ζίζιτς, Νούσιο, Γκόλια, Φατιόν, Νούνιτς, Μπαργκάν, Γρομητσάρη, Μπέρτο, Ντέλετιτς, Σεσέροβιτς, Σικάφκα, Γκόικοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ακόστα, Μπάλλα, Ζίφκοβιτς και Μπράλιτς.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ