Κούγιας: "Με καταψήφισαν όλοι αυτοί που είναι εικονικοί ιδιοκτήτες"

Ο Αλέξης Κούγιας μετά το τέλος του Δ.Σ. της Super League έκανε λόγο για μια από τις χειρότερες μέρες για το μέλλον του ποδοσφαίρου, έκανε λόγο για ομάδες που τον καταψήφισαν με εικονικούς ιδιοκτήτες και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για νέες εκλογές.

Το τρίτο ημίχρονο του Δ.Σ. της Super League για την ανάδειξη του νέου προέδρου είχε αρκετή ένταση τόσο εντός της αίθουσας όσο και έξω από αυτήν. Πέρα από το λεκτικό επεισόδιο που είχαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Αλέξης Κούγιας με τον Γιάννη Αλαφούζο είχαμε νέο κύκλο με δηλώσεις από τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ.

Ο Αλέξης Κούγιας μετά το τέλος του Δ.Σ. της Super League έκανε λόγο για μια από τις χειρότερες μέρες για το μέλλον του ποδοσφαίρου, έκανε λόγο για ομάδες που τον καταψήφισαν με εικονικούς ιδιοκτήτες και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για νέες εκλογές.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Κούγιας τόνισε: "Θεωρώ ότι είναι μίας από τις χειρότερες μέρες για το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ανεδείχθησαν όλες οι παθογένειες. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί κάποιοι ουσιαστικά δημοσιογραφικά φερέφωνα είχαν προβλέψει ότι δεν θα βρω ούτε την ψήφο μου. Χαίρομαι γιατί με ψήφισαν πραγματικοί ιδιοκτήτες και με καταψήφισαν όλοι αυτοί που είναι εικονικοί ιδιοκτήτες.

Μπορώ να σας πω, επειδή μου αρέσει να μιλάω με ονοματεπώνυμα, ότι δεν θα ήθελα ποτέ να με ψηφίσει η Ξάνθη που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη. Δεν θα ήθελα ποτέ να με ψηφίσει ο Βόλος που ανήκει σε έναν άνθρωπο ο οποίος δεν έχει βγει στο προσκήνιο, αλλά έχει κατηγορηθεί για τον μισό ποινικό κώδικα διεθνώς και αποκρύπτουν αυτή τη μεταβίβαση.

Δεν ήθελα να με ψηφίσει ποτέ ο Παναιτωλικός που ουσιαστικά έχει αποκαλυφθεί σε ποιον ανήκει από το προηγούμενο καλοκαίρι. Ευτυχώς αυτοί δεν με ψήφισαν. Αυτοί που με ψήφισαν είναι πραγματικοί ιδιοκτήτες. Είναι άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Μπορώ να σας δώσω μια υπόσχεση. Είμαι ιδιοκτήτης μιας μεγάλης ομάδας όλοι αυτοί που σήμερα χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για τους δικούς επιχειρηματικούς σκοπούς και μιλάω για τον κ. Αλαφούζο ο οποίος ουσιαστικά ενδιαφέρεται να πουλήσει μέρος του ΣΚΑΙ στον Ιβάν Σαββίδη και επίσης να κάνει τη διαχείριση του OPEN και υπόσχεται καθημερινά τηλεοπτικά συμβόλαια στις άστεγες ΠΑΕ θα με βρουν μπροστά τους.

Είχα ένα έντονο επεισόδιο με τον κ. Αλαφούζο, ο οποίος τόλμησε να πει κάτι όχι υποτιμητικό για μένα. Αλλά του υπενθύμισα με ποιους, πότε και με τη συμμετοχή δυστυχώς κάποιων ανθρώπων οι οποίοι διοίκησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο για ένα μεγάλο διάστημα, προσπαθήσαμε κάποιοι στιγμή να εξυγιάνουμε το χώρο, αλλά αυτή τη στιγμή συνυπάρχει με αυτούς που θέλαμε να διώξουμε. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η περίεργη συμμαχία ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στο πρώτο ανάποδο πέναλτι ή στην πρώτη περίεργη διαιτησία θα καταρρεύσει και μπορώ να σας πω ότι αμέσως μετά το τέλος των playout και την άνοδο των ομάδων στην Λίγκα μπορεί να έχουμε νέο πρόεδρο".

Σε ερώτηση γιατί το λέει αυτό είπε: "Ψήφισαν ομάδες που ανήκουν σε άλλον ιδιοκτήτη. Ψήφισαν ομάδες που μπορεί να υποβιβαστούν, εκτός εάν τους έχουν υποσχεθεί άλλα πράγματα και δεν ψήφισαν ομάδες οι οποίες θα είναι του χρόνου στον χάρτη της Super League. Επειδή για 1,5 ψήφο είναι ουσιαστικά η διαφορά όταν έχεις 8-5 και ένα λευκό καταλαβαίνεται ότι αυτές οι ισορροπίες αλλάζουν ανά πάσα στιγμή. Λυπάμαι για το ξεβράκωμα του ΟΦΗ".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.