STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ19 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Σάββατο στις 14:00 το ντέρμπι κορυφής

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ  / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός σε επίπεδο Νέων είναι αήττητοι μετά από οκτώ αγωνιστικές στη Super League και το μεταξύ τους ντέρμπι θα διεξαχθεί το Σάββατο το μεσημέρι με ώρα έναρξης στις 14:00.

Την Κυριακή (3/11) το βράδυ στις 20:00 θα γίνει το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ναι μεν να έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά για εντελώς διαφορετικούς λόγους για τις δυο ομάδες.

Τριάντα ώρες νωρίτερα όμως θα διεξαχθεί το αντίστοιχο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε επίπεδο Κ19. Ένα ντέρμπι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον ανάμεσα σε δυο ομάδες που μετά από οκτώ παιχνίδια στη Super League είναι αήττητες.

Οι πράσινοι με επτά νίκες και μια ισοπαλία (κόντρα στον Πανιώνιο) έχουν 22 βαθμούς και βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ ο "δικέφαλος" του Βορρά με έξι νίκες και δυο ισοπαλίες (κόντρα σε Ατρόμητο και Άρη) είναι στη δεύτερη θέση με 20 βαθμούς.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό έχει οριστεί να διεξαχθεί το Σάββατο το μεσημέρι στις 14:00 στο αθλητικό κέντρο LOLAS.

Δεν αποκλείεται μάλιστα το αποτέλεσμα της και δη μια νίκη του τριφυλλιού να δώσει στους πράσινους αέρα πέντε βαθμών στο πρωτάθλημα και να τους χρίσει φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου αφού θα βρισκόμαστε ήδη στο 1/3 του φετινού πρωταθλήματος.

Ενός πρωταθλήματος που σε αντίθεση ε ότι συμβαίνει σε επίπεδο πρώτων ομάδων δεν έχει play off με τους έξι πρώτους και όποιος κόψει πρώτος το νήμα θα είναι και ο πρωταθλητής της φετινής σεζόν.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ