STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πήρε το "Χ" ο Πανιώνιος, 1-1 με τη Βέροια

Πήρε το "Χ" ο Πανιώνιος, 1-1 με τη Βέροια
Πανιώνιος Βέροια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Βέροια προηγήθηκε, ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στα τελευταία 30 λεπτά ο Πανιώνιος αντεπιτέθηκε και απέσπασε ισοπαλία 1-1. Οι Μαλόν και Μπακασέτας τα γκολ του παιχνιδιού.

Στην ισοπαλία 1-1 περιορίστηκαν η Βέροια και ο Πανιώνιος, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Το ματς δεν ήταν ποιοτικό, αφού οι δύο αντίπαλοι είχαν ως πρώτο μέλημα την ανασταλτική λέιτουργία και ο καθένας εξ' αυτών είχε την υπεροχή για ένα χρονικό διάστημα.

Η Βέροια ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ με τον Μαλόν στο 23', όταν αυτός με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ, σκόραρε. Ο Πανιώνιος αντέδρασε μετά το 60', κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο και ισοφαρίζοντας με διαγώνιο σουτ του Μπακασέτα στο 77'!

Η ισοπαλία αφήνει αμφότερους ικανοποιημένους, αφού η Βέροια ναι μεν καταλαμβάνει τη 17η θέση, αλλά δεν κινδυνεύει αφού οι Πανθρακικός και ΑΕΛ Καλλονής έχουν επί της ουσίας υποβιβαστεί, ο δε Πανιώνιος διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Η ταυτότητα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Μερκενίδης, Πάτρας

Τέταρτος: Σκούλας

ΒΕΡΟΙΑ: (Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Μαραγκός, Γιαννούλης, Μπράβο, Μαλόν, Σιόντης, Άρτσε (80' Καϊκούτ), Μαγέφσκι, Ναζλίδης, Γεωργιάδης (82' Νέτο), Γιουσούφ (59' Ανάκογλου)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Βλάχος Β., Σιώπης, Τζανδάρης (73' Χαλκιαδάκης), Βιγιάλμπα (58' Μασούρας), Καραμάνος, Μπακασέτας, Ανσαριφάρντ (90' Καθάριος)

Γκολ: Μαλόν 23' / Μπακασέτας 77'

Κίτρινες: -

Κόκκινες: -

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία της Super League και όχι μόνο .

Η ανασκόπηση

Η Βέροια μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, αλλά ο ρυθμός ήταν αργός... Δεν είχε ταχύτητα στις προσπάθειες της και στηρίχτηκε σε ατομικές ενέργειες, όπως σε ένα σουτ του Μαγέφσκι στο 9'. Στο 23' ο Μαλόν σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Άρτσε, ενώ ο Πανιώνιος έδειξε ότι μπορεί να απειλήσει με ένα σουτ του Βιγιάλμπα στο 27'.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανιώνιος αντεπιτέθηκε, αλλά και αυτός χωρίς ταχύτητα... Ο Μασούρας απείλησε με ένα σουτ στο 58' και με τον ίδιο τρόπο στο 73', για να ισοφαρίσει ο Μπακασέτας με διαγώνιο συρτό σουτ εντός περιοχής στο 77'. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Πανιώνιος είχε καλά σουτ των Μπακασέτα, Ανσαριφάρντ και Καραμάνου, αλλά δεν ήταν απειλητικά.

Η φάση του αγώνα

Στο 82', μετά την ισοφάριση του Πανιωνίου και προτού η Βέροια συνέλθει, ο Ανσαριφάρντ επιχείρησε να σκοράρει το 1-2 με δυνατό σουτ, αλλά ο Καντιμοίρης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Εάν εκεί είχε συντελεστεί η ανατροπή, τότε η γηπεδούχος δύσκολα θα μπορούσε να αντιδράσει.

Μας άρεσε

Η αντίδραση του Πανιωνίου, σε ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος προηγήθηκε και ο ίδιος δεν είχε καλή απόδοση. Έδειξε ότι αποκτά χαρακτήρα και δεν τα παρατά, ακόμα και όταν οι συνθήκες δεν τον ευνοούν.

Δεν μας άρεσε

Παρότι οι δύο ομάδες δεν έχουν άγχος για τη βαθμολογική τους θέση, εντούτοις δεν απέδωσαν το ανάλογο ποδόσφαιρο. Η σκοπιμότητα επικράτησε και ο ρυθμός ήταν εξαιρετικά αργός.

Ο MVP

Ο Τάσος Μπακασέτας ηγήθηκε της προσπάθειας του Πανιωνίου να αποσπάσει κάτι καλό από τη Βέροια και τα κατάφερε σκοράροντας. Ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης με την άνοδο του, ώθησε τους συμπαίκτες του.

Ο διαιτητής

Ο Ανδρέας Παππάς πέρασε ένα ήσυχο βράδυ. Δεν του έτυχε δύσκολη φάση, οι δύο αντίπαλοι ήταν νωχελικοί και έβγαλε το ματς χωρίς να δείξει ούτε μία κίτρινη κάρτα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ