Η απάντηση της ΕΡΑ ΣΠΟΡ στον ΠΑΟΚ

Η απάντηση της ΕΡΑ ΣΠΟΡ στον ΠΑΟΚ

Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απάντησε στον ΠΑΟΚ. Διευκρίνισε ότι ο Μάνος Σταραμόπουλος δεν ανήκει στο δυναμικό της ΕΡΤ και πως δεν φέρει την ευθύνη για τα λεγόμενα προσκεκλημένων της.

Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ τοποθετήθηκε με ανακοίνωση αναφορικά με το ρεπορτάζ του Μάνου Σταραμόπουλου που μετέφερε την πληροφορία ότι "σύμφωνα με την UEFA το γκολ του Βαρέλα στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ήταν άκυρο".

Ο ραδιοφωνικός σταθμός διευκρίνισε ότι ο δημοσιογράφος δεν ανήκει στην ΕΡΤ και ότι η ίδια δεν φέρει την ευθύνη για τα λεγόμενα προσκεκλημένων της. Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ είχε κάνει καταγγελία σε βάρος της ΕΡΑ, ενώ η UEFA είχε βγάλει επίσημη θέση, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε σχολιάζει διαιτητικές αποφάσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΡΑ: "Σε απάντηση της υπ΄αριθμ. 545/16.03.2018 επιστολής του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου του ΠΑΟΚ σχετικά με σχόλια σε αθλητικές εκπομπές της ΕΡΤ για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, επισημαίνονται τα εξής:

1. Ο δημοσιογράφος Μάνος Σταραμόπουλος δεν ανήκει στο δυναμικό της ΕΡΤ, ούτε είναι εξωτερικός συνεργάτης της και στη συγκεκριμένη εκπομπή ήταν προσκεκλημένος για να μιλήσει για θέματα διεθνούς ποδοσφαίρου. Ως εκ τούτου, είναι αυτονόητο ότι η ΕΡΤ δεν φέρει την ευθύνη για τα λεγόμενα προσκεκλημένων της.

2. Η ΕΡΑ σπορ σε καμία περίπτωση δεν υιοθέτησε το «ρεπορτάζ» του κ. Σταραμόπουλου και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία σχετική αναφορά σε δελτίο ειδήσεων της ΕΡΑΣΠΟΡ, στο site και το facebook της ΕΡΤ, ενώ δεν απεστάλη στους συντάκτες με δελτίο Τύπου ή άλλη προωθητική ενέργεια.

3. Ο σχολιασμός συγκεκριμένης πληροφορίας από δημοσιογράφο της ΕΡΤ θα εξεταστεί και θα ελεγχθεί σύμφωνα με τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Η ΕΡΑΣΠΟΡ τηρεί πάντα τους κανόνες της πολυφωνίας και της αντικειμενικής πληροφόρησης όλων των Ελλήνων φιλάθλων, χωρίς μεροληψία και οπαδικές εξαρτήσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ"
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταγγέλλει την ΕΡΑ ΣΠΟΡ
UEFA για γκολ Βαρέλα: "Ποτέ δεν σχολιάζουμε διαιτητικές αποφάσεις"  
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24