Ένταση και... ψιλές ανάμεσα σε Σπανό και Κολοκυθά στη Super League

Επεισοδιακό ήταν το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Γιώργος Σπανός λογομάχησε με τον Κώστα Κολοκυθά με τους δυο άνδρες να έρχονται στα χέρια.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (28/9) ξεκίνησε στη Super League το Διοικητικό Συμβούλιο με θέμα την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, αλλά στην διάρκειά του υπήρξε ένταση και ξύλο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό, και τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Κώστα Κολοκυθά.

Κατά την διάρκεια του Δ.Σ. υπήρξε ένταση ανάμεσα στους δυο άνδρες οι οποίοι λογομάχησαν και γρήγορα ήρθαν στα χέρια, ενώ έπεσαν και κάποιες ψιλές, πριν προλάβουν να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι και να λήξει το επεισόδιο, με το Δ.Σ. να συνεχίζεται.

Ο λόγος είναι ότι έφτασε ένα μήνυμα στο κινητό του μεγαλομετόχου του Ατρομήτου αναφορικά με την αναδιάρθρωση, το οποίο διάβασε ο εκπρόσωπος των Βοιωτών και το μετέφερε στον Αλέξη Κούγια, με αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση από τον κ. Σπανό και η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Μια από τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας από σήμερα στο σινεμά

Βλέπουμε και σχολιάζουμε τις ταινίες της εβδομάδας κάθε Πέμπτη. Σήμερα το “Transit” είναι ένα ερωτικό φιλμ εποχής αλλά και σύγχρονο, η “Μαύρη Τρύπα” ενώνει τον Ρόμπερτ Πάτινσον με τη θρυλική Κλερ Ντενί κι ο 4ωρος “Ελέφαντας” του Χου Μπο είναι η σινεφλική πρόταση-πρόκληση της βδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ