Ένταση και... ψιλές ανάμεσα σε Σπανό και Κολοκυθά στη Super League

Επεισοδιακό ήταν το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Γιώργος Σπανός λογομάχησε με τον Κώστα Κολοκυθά με τους δυο άνδρες να έρχονται στα χέρια.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (28/9) ξεκίνησε στη Super League το Διοικητικό Συμβούλιο με θέμα την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, αλλά στην διάρκειά του υπήρξε ένταση και ξύλο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό, και τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Κώστα Κολοκυθά.

Κατά την διάρκεια του Δ.Σ. υπήρξε ένταση ανάμεσα στους δυο άνδρες οι οποίοι λογομάχησαν και γρήγορα ήρθαν στα χέρια, ενώ έπεσαν και κάποιες ψιλές, πριν προλάβουν να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι και να λήξει το επεισόδιο, με το Δ.Σ. να συνεχίζεται.

Ο λόγος είναι ότι έφτασε ένα μήνυμα στο κινητό του μεγαλομετόχου του Ατρομήτου αναφορικά με την αναδιάρθρωση, το οποίο διάβασε ο εκπρόσωπος των Βοιωτών και το μετέφερε στον Αλέξη Κούγια, με αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση από τον κ. Σπανό και η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όταν συνέλαβαν τον Μανώλη Αγγελόπουλο να παίζει μπαρμπούτι

"Τι κάναμε δηλαδής; Ζάρια παίζαμε. Τι θέλατε να παίζουμε; Μπριτς και κουμ-καν";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.