STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - ΑΕΛ: Τρία γκολ σε οκτώ λεπτά στην Τρίπολη (VIDEOS)

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τρία γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά στην Τρίπολη. Ο Νοέ Ακόστα μείωσε για την ΑΕΛ στο 52', ο Χοσέ Λουίς Βαλιέντε στο 58' διεύρυνε εκ νέου το προβάδισμα του Αστέρα, αλλά ο Ευγκένι Σικάφκα μείωσε σε 3-2 (σκορ παράτασης) για τους "βυσσινί". (VIDEOS)

Ο Αστέρας υποδέχεται την ΑΕΛ - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 - για τη ρεβάνς των δύο ομάδων (οι Θεσσαλοί είχαν επικρατήσει 3-2 στο πρώτο ματς) στο πλαίσιο των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας και η ομάδα της Τρίπολης άνοιξε το σκορ μόλις επτά λεπτά μετά την έναρξη του ματς με το αυτογκόλ του Νίκολα Ζίζιτς.

Ο Άνχελ στο 40' διεύρυνε το προβάδισμα των Αρκάδων, αλλά οι "βυσσινί" ξαναμπήκαν στο ματς. Ήταν η πανέμορφη προσπάθεια του Μίλος Ντέλετιτς από τα δεξιά, ο Σέρβος γύρισε την κατάλληλη στιγμή προς τον Νοέ Ακόστα, ο οποίος επιχείρησε το σουτ και νίκησε τον Αθανασιάδη για το 2-1.

Στο 58ο μετά από εκτέλεσε κόρνερ ο Μιχάλης Μανιάς πήρε την πρώτη κεφαλιά πάσα προς τον Χοσέ Λουίς Βαλιέντε στο δεύτερο δοκάρι κι ο Ισπανός πλάσαρε για το 3-1 διευρύνοντας εκ νέου το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Αλλά, και πάλι οι "βυσσινί" βρήκαν απάντηση. Στο 60ό λεπτό μετά από ωραία κίνηση του Νίκου Καρανίκα από τα δεξιά και ο Ευγκένι Σικάφκα στο πρώτο δοκάρι έκανε την προβολή και νίκησε τον Γιώργο Αθανασιάδη για το 3-2. Εάν αυτό το σκορ παραμείνει, η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θα κριθεί στην παράταση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ