ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης - Ολυμπιακός: "Άναψαν τα αίματα" στο 45' (VIDEO)

Άρης - Ολυμπιακός: "Άναψαν τα αίματα" στο 45' (VIDEO)

Ένταση επικράτησε στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου του ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Το μαρκάρισμα του Κούτρη στον Μπρούνο Γκάμα, η φάση με Χριστοδουλόπουλο - Τζανακάκη και ο έντονος διάλογος Μοντέστο - Σιώπη. (VIDEO)

Ο Άρης υποδέχεται στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον Ολυμπιακό - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 - για την 9η αγωνιστική της Super League κι ένταση επικράτησε στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου.

Όλα ξεκίνησαν από διαμαρτυρίες των γηπεδούχων σε μαρκάρισμα του Κούτρη στον Μπρούνο Γκάμα με τον διαιτητή να δίνει εντολή να συνεχιστεί το ματς. Ακολούθησε διεκδίκηση ανάμεσα σε Σιώπη και Φορτούνη, ενώ αμέσως μετά ο Τζανακάκης διαμαρτυρήθηκε ότι δέχθηκε χτύπημα από τον Χριστοδουλόπουλο. Ο Λάζαρος κάνει κίνηση με τον αριστερό αγκώνα, αλλά δεν φαίνεται να ακουμπά τον αντίπαλό του.

Ο τεχνικός των "κίτρινων", Πάκο Ερέρα, ζήτησε εξηγήσεις σε έντονο ύφος από τον Τάσο Σιδηρόπουλο, ενώ ακολούθησε έντονος διάλογος ανάμεσα στον Φρανσουά Μοντεστό και τον Μανώλη Σιώπη (γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ