STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αλμπάνης και Μπουχαλάκης μαζί πριν από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Αλμπάνης και Μπουχαλάκης μαζί πριν από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Χρήστος Αλμπάνης και Ανδρέας Μπουχαλάκης βρέθηκαν μαζί στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Αστέρα Βύρωνα λίγες μέρες πριν από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός και μίλησαν στα παιδιά για τη σπουδαιότητα της ευγενούς άμιλλας.

Σε μια νέα εξαιρετική πρωτοβουλία προχώρησε ο ΠΣΑΠ, ο οποίος λίγες μέρες πριν από ΑΕΚ - Ολυμπιακός για τη Super League, συνόδευσε τους Χρήστο Αλμπάνη και Ανδρέα Μπουχαλάκη στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Αστέρα Βύρωνα, προκειμένου να μίλησαν στα παιδιά για τη σπουδαιότητα της ευγενούς άμιλλας.

Στην ενημέρωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ανέφερε: "Το ποδόσφαιρο πρέπει να προσφέρει χαρά και να προάγει όλες τις ηθικές αξίες, που θα μας βοηθήσουν να «χτίσουμε» ένα καλύτερο αύριο. Οπου τα παιδιά μας θα ζουν χωρίς μίσος και εντάσεις. Σε μερικές ημέρες, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό και ως Π.Σ.Α.Π. θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα πως δεν μας χωρίζει τίποτα. Οτι αντίπαλοι είμαστε μόνο για όσο διαρκεί ένας αγώνας και μεταξύ μας δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές.

Αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου μας συνόδευσε σήμερα τους Χρήστο Αλμπάνη και Ανδρέα Μπουχαλάκη στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αστέρα Βύρωνα, όπου μίλησαν στα παιδιά για τη σπουδαιότητα της ευγενούς άμιλλας. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού αντίστοιχα, μαζί με τους Ανδρέα Δημάτο και Νίκο Γαβαλά υπεύθυνους επικοινωνίας των δύο ομάδων, μετέφεραν στη νέα γενιά, γιατί όχι και στους επόμενους πρωταθλητές, πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε συμπαίκτες και αντιπάλους και όλοι μαζί αναδείξαμε μία πτυχή του ποδοσφαίρου που πρέπει να αποτελεί τον κανόνα.

Ενωμένοι μπορούμε να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να έρθει…".

Ανάλογη πρωτοβουλία είχε πάρει ο ΠΣΑΠ και πριν από τα παιχνίδια Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ