Αφιερωμένη στα Άτομα με Αναπηρία η 11η αγωνιστική της Super League

Αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινής γνώμης για τα Άτομα με Αναπηρία ήταν η 11η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. (PICS)

H Super League, υλοποιώντας ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, αφιέρωσε  την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της κοινής γνώμης για τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ), σε μία συντονισμένη προσπάθεια να προωθήσει τη βελτίωση των συνθηκών πρόσβασης των συνανθρώπων μας με αναπηρία στα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

Στόχος της πρωτοβουλίας της διοργανώτριας αρχής του κορυφαίου διασυλλογικού Πρωταθλήματος της χώρας ήταν να συμβάλλει στην ενημέρωση αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους φορείς, τους φιλάθλους και όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να σταθούν αρωγοί στην ενέργεια αυτή, αναγνωρίζοντας το αυτονόητο δικαίωμα των ΑμεΑ για όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες παρακολούθησης ποδοσφαιρικών αγώνων.

Έτσι πριν από κάθε παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο ενώ το ίδιο θα γίνει τόσο την Κυριακή όσο και την Δευτέρα οι παίκτες των δυο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενοι από Άτομα με Αναπηρία.

Δείτε φωτογραφίες από τα γήπεδα της Λαμία, της ΑΕΛ και το "Γ. Καρϊσκάκης"

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η είσοδος στο πιο διαστημικό πάρτι του κόσμου κοστίζει 4300 ευρώ

Από σήμερα, μπορείς να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου σε συνθήκες μηδενικής βαρύτρητας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24