STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Πρόβα για τον τελικό του Κυπέλλου

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το βράδυ της Κυριακής (28/06, 21.30) η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική των playoffs της Super League σε ένα ντέρμπι - πρόβα για τον τελικό του Κυπέλλου.

Την Τετάρτη η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός εξασφάλισαν την παρουσία τους στον τελικό του Κυπέλλου. Το βράδυ της Κυριακής (28/06, 21.30) οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται τους ερυθρόλευκους για την τέταρτη αγωνιστική των playoffs της Super League.

Σίγουρα το παιχνίδι θα έχει πολλές ιδιαιτερότητες αφού ο Ολυμπιακός με νίκη κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο, ενώ η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με αρκετές σημαντικές απουσίες.

Ωστόσο, ένα τέτοιο ματς έχει πάντα τον χαρακτήρα ντέρμπι, ειδικά από τη στιγμή που σε περίπου ένα μήνα οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στον τελικό του Κυπέλλου.

Το Πάμε Στοίχημα, λοιπόν, προσφέρει για το ντέρμπι περισσότερες από 200 επιλογές πριν από την έναρξή του και κατά τη διάρκειά του και συνδυαστικά στοιχήματα στους παίκτες που θέλουν να ποντάρουν. Οι αποδόσεις είναι ελκυστικές και προσφέρεται πληθώρα επιλογών σε όσους αποφασίσουν να ασχοληθούν στοιχηματικά με το μεγάλο ματς της Κυριακής.

ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ;

Σε αυτές τις επιλογές μπορείς να βρεις πολλές που θα προκαλέσουν την έμπνευσή σου. Τόσο σε μονά όσο και σε combo στοιχήματα οι επιλογές είναι αμέτρητες και καλύπτουν σχεδόν όλες τις πιθανές εμπνεύσεις κάθε παίκτη.

Πάμε να δούμε μερικές από αυτές. Εαν είσαι από εκείνους που πιστεύουν πως το ντέρμπι θα κριθεί σε λιγότερα από τρία γκολ και θα επικρατήσει η ΑΕκ μπορείς να επιλέξεις το under 2,5 το οποίο και νίκη των κιτρινόμαυρων το οποίο πληρώνει 5.85. Αν θεωρείς ότι θα γίνει αυτό, αλλά νικητής θα είναι ο Ολυμπιακός τότε η απόδοση είναι στο 4,05.

Αν βλέπεις ότι το ματς θα ανοίξει και νικητής θα είναι ο Ολυμπιακός τότε ο συνδυασμός του Over 2,5 με νίκη των ερυθρολεύκων σε περιμένει στο 6. Την ίδια ώρα το παραπάνω ενδεχόμενο με νίκη της ΑΕΚ θα το βρεις στο 9.85.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγορές των σκορέρ. Αν πας με τη λογική πχ ποντάρεις πάνω σε Αραούχο και Ελ Αραμπί τότε θα βρεις τις συγκεκριμένες αγορές στο 2,3 και 2,48 αντίστοιχα. Αν πάλι θες να ποντάρεις πάνω στον φαρμαρισμένο Καμαρά η απόδοση είναι στο 6.

Συνεχίζονται οι επιβραβεύσεις από τον ΟΠΑΠ

Στα πρακτορεία συνεχίζονται και οι επιβραβεύσεις των παικτών του ΟΠΑΠ. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τέσσερις προωθητικές ενέργειες:

  • 2-0 & Έληξε
  • Στο Παρά 1
  • Boost 13
  • Boost Νίκης

Ειδικά η πρώτη επιλογή είναι μία με μεγάλο ενδιαφέρον για όσους αποφασίσουν να ποντάρουν στο ντέρμπι. Με το "2-0 και Έληξε" οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.

Αυτό σημαίνει ότι εάν πιστεύεις πως είτε η ΑΕΚ είτε ο Ολυμπιακός καταφέρουν κάποια στιγμή στο παχινίδι να προηγηθούν με 2-0 τότε μπορείς να παίξεις το ειδικό στοίχημα και να βγεις κερδισμένος ανεξάρτητα από το τελικό σκορ.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ