10% μείωση πρότεινε η NOVA στις ομάδες

10% μείωση πρότεινε η NOVA στις ομάδες

Η NOVA πρότεινε 10% μείωση στις ομάδες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (η αρχική σκέψη ήταν για 20%), αλλά οι ομάδες διαφώνησαν στο Δ.Σ. της Super League. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται στην κεντρική διαχείριση για τις σεζόν 2017-19.

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις ανάμεσα στη NOVA και τις ομάδες της Super League, αφού το συνδρομητικό κανάλι θέλει να βάλει "μαχαίρι" στα χρήματα που έχει να δώσει για την κεντρική διαχείριση του πρωταθλήματος.

Η NOVA πρότεινε μείωση 10% αντί για 20% που αρχικά ήθελε, όμως οι ομάδες ήταν εκ νέου αρνητικές, δίνοντας αναβολή στην τελική απόφαση. Η διοργανώτρια αρχή δείχνει αποφασισμένη να μην υποχωρήσει, το ίδιο βέβαια και οι ομάδες που δεν θέλουν να κοπούν χρήματα που έχουν να παίρνουν.

Οι διαφωνούντες είναι τουλάχιστον 12, ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε δικαίωμα ψήφου και λόγου, μιας και δεν είναι στην κεντρική διαχείριση για τη νέα συμφωνία 2017-19. Είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει άμεσα και έντονα τους εκπροσώπους των ομάδων σε επόμενη συνεδρίαση.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

Δολοφονία Κωστόπουλου: 15 κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24