ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρέμβαση Καραπαπά στη μετάδοση της Cosmote: "Αν κρίνονται τα ματς από την Αστυνομία, εμείς είμαστε καταδικασμένοι"

Παρέμβαση Καραπαπά στη μετάδοση της Cosmote: "Αν κρίνονται τα ματς από την Αστυνομία, εμείς είμαστε καταδικασμένοι"

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, παρενέβη με δηλώσεις του στη μετάδοση του αγώνα Παναχαϊκή - Ολυμπιακός και εμφανίστηκε λάβρος κατά της Αστυνομίας για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, παρενέβη με δηλώσεις του στη μετάδοση του αγώνα Παναχαϊκή - Ολυμπιακός και εμφανίστηκε λάβρος κατά της Αστυνομίας για όσα συνέβησαν στο Παμπελοποννησιακό. Είπε χαρακτηριστικά:

"Θέλω να διαμαρτυρηθώ επίσημα εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός για αυτό που είδαμε στο Παμπελοπονησιακό. Είδαμε μια διμοιρία των ΜΑΤ να μπαίνει μέσα στον κόσμο, είναι 2.000 κόσμος εκεί, οικογένειες, παιδιά, κατά 90% από την Πάτρα. Δεν είναι από την Αθήνα. Και ήρθε μια διμοιρία από την Αθήνα απ' ότι μαθαίνω μέσα στον κόσμο και έριξε χημικά επειδή τσακώνονταν δυο 15χρονα.

Αν φτάσουμε στο σημείο οι διοργανώσεις, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο να κρίνονται από την αστυνομία και τη συμπεριφορά της, εμείς είμαστε καταδικασμένοι. Εμείς ειδικά είμαστε καταδικασμένοι αυτή τη στιγμή. Ας το κρίνει ο κόσμος τι λογική έχει να μπει μια διμοιρία ΜΑΤ επειδή τσακώνονται δυο άτομα σε μια κερκίδα με κόσμο και να πετάει δακρυγόνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ