ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ποιοι ξεχώρισαν και ποιοι όχι; Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού, όπως τους "βαθμολόγησε" το Sport24.gr!

Κάρολ: Όσο περιέργο κι αν φαίνεται δεν κουράστηκε και δεν είχε μεγάλη συμμετοχή, αφού οι ευκαιρίες του Ατρομήτου κατέληγαν άουτ, ενώ στο γκολ η μπάλα κόντραρε στον Χολέμπας και άλλαξε την πορεία. Έκανε ένα τραγικό λάθος στο 116' που η ομάδα του δεν το πλήρωσε.

Τοροσίδης:
Μετά από αρκετό καιρό ήταν θετικός στο επιθετικό κομμάτι. Κάποιες επελάσεις τους μας θύμισαν τον παλιό καλό "Τόρο", ένω είχε και ευκαιρίες να σκοράρει. Αμυντικά είχε απέναντί του τον γρήγορο και κινητικό Επστάιν και αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα. Μην ξεχνάμε πως το γκολ του Ατρομήτου ξεκίνησε από την πλευρά του. Έπεσε πολύ η απόδοση του Έλληνα μπακ στο δεύτερο μέρος και αναφερόμαστε κυρίως αμυντικά που βρήκε μεγάλο μπελά από τον Επστάιν. Βέβαια το νικητήριο γκολ της ομάδας του, ξεκίνησε από τα πόδια του.

Μέλμπεργκ: Έδωσε πολλές μάχες με τον Κώστα Μήτρογλου και αντιμετώπισε κάποια προβλήματα από τον εκρηκτικό Έλληνα επιθετικό. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν αρνητικός αφού είχε δύσκολη αποστολή, αλλά δεν έκανε και το συνηθισμένα καλό του παιχνίδι.

Α. Παπαδόπουλος: Το πρώτο μέρος ήταν πολύ ξεκούραστο για τον Έλληνα αμυντικό, όμως στην επανάληψη που είχε αντίπαλο τον Μήτρογλου είχε αρκετή δουλειά. Τις περισσότερες φορές αναδείχθηκε νικητής απέναντι στον Έλληνα επιθετικό και ήταν ο καλύτερος στο κέντρο της άμυνας.

Χολέμπας: Δεν ήταν ιδιαίτερα καλός τόο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Το χαμένο πέναλτι στο 25' ήταν το κερασάκι στην τούρτα, σε μια μέτρια εμφάνιση για τον διεθνή αμυντικό. Άλλωστε μετά το χαμένο πέναλτι, η ψυχολογία του έπεσε και δεν πρόσφερε τίποτα στην ομάδα του.

Ορμπάιθ: Δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Ισπανού, ούτε όμως και το χειρότερό του. Ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος που η κούραση τον βάραινε αντιμετώπισε προβλήματα και δεν έδειξε το καλό του πρόσωπο, αφού έχασε αρκετές μάχες από τους αντιπάλους του. Ότι προσπάθησε όμως μέχρι το τέλος δεν το αμφισβητεί κανείς.

Μανιάτης: Από τις λίγες φορές που τον είδαμε να συμμετέχει πολύ στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Ανασταλτικά ήταν όπως πάντα καλός, ενώ επιθετικά προβλημάτισε τους αντιπάλους του. Μην ξεχνάμε πως κέρδισε το πέναλτι από τον Φυτανίδη.

Μακούν: Στα πρώτα λεπτά δεν ήταν πολύ καλός, "ψαχνόταν" μέσα στο γήπεδο, όμως όσο περνούσε ο χρόνος ήταν κάπως καλύτερος. Δεν έκανε καλή εμφάνιση ο Καμερουνέζος και είχε πολλές λάθος μεταβιβάσεις. Άργησε να τον αντικαταστήσει ο Βαλβέρδε (83').

Αμπντούν: Όπως πάντα ήταν κινητικός, μαχητικός και... πεισματάρης. Δυσκόλεψε πολύ τον Οικονόμου και ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις. Δημιούργησε μάλιστα το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, όμως στο δεύτερο μέρος έπεσε η απόδοσή του και αντικαταστάθηκε.

Μιραλάς: Ξεκίνησε πολύ δυνατά προκαλώντας πονοκέφαλους στον Σκόνδρα από τα αριστερά, όμως στη συνέχεια ο Έλληνας άσος του Ατρομήτου τον περιόρισε αρκετά. Στην παράταση είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες και τις πετάξε στα σκουπίδια. Δεν ήταν καλός ο Βέλγος.

Τζιμπούρ: Ο παλιός καλός Τζιμπούρ έκανε ξανά την εμφάνισή του στον τελικό του Κυπέλλου. Ξεκίνησε χάνοντας μια καλή ευκαιρία μόλις στο 7' και τελικά σκόραρε με ωραίο γκολ, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Στο δεύτερο μέρος τον παρέσυρε η αγωνιστική κατηφόρα της ομάδας του, όμως θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας στο 93' αν ο Ιτάνζ δεν έδιωχνε την κεφαλιά του.

Αλλαγές

Φετφατζίδης: Έδωσε νέο αέρα επιθετικά στον Ολυμπιακό με τα τρεξίματά του, τις ντρίμπλες και τις σέντρες του. Απείλησε την αντίπαλη εστία με κάποια σουτ, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.

Φουστέρ: Μαχητικός, δυναμικός και πάντα ουσιαστικός. Βοήθησε τόσο αμυντικά πιέζοντας τους αντιπάλους του από ψηλά, όσο και επιθετικά. Πέτυχε το νικητήριο γκολ της ομάδας και γίνεται από τους πρωταγωνιστές του τελικού.

Μοδέστο: Πέρασε αλλαγή στο 103' όμως δεν φάνηκε ιδιαίτερα και δεν μπορεί να κριθεί.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ