ΕΠΟ: "Ο τελικός θα γίνει και θα γράψει ιστορία!"

ΕΠΟ

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει πως η αστυνομία δεν είχε θέσει ζήτημα με την αρίθμηση των καθισμάτων στις συσκέψεις στο Βόλο, πως μέσα στην ημέρα όλα τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα και ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία.

Η ΕΠΟ επιμένει και παρά το γεγονός ότι θεωρείται ειλημμένη απόφαση για αναβολή του τελικού Κυπέλλου από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, κυρίως εξαιτίας των προβλημάτων που υπάρχουν με τα εισιτήρια, τα οποία δεν έχουν αρίθμηση, εξέδωσε ανακοίνωση και κάνει λόγο για τελικό που θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Μεταξύ άλλων, τονίζεται πως αναφορικά με το θέμα αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, είναι ένα ζήτημα που δεν απαίτησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις στον Βόλο και πως ήδη έχουν προετοιμαστεί συνεργεία υπό τον συντονισμό της ΕΠΟ και την συνδρομή των εμπλεκομένων μερών και όλα τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα μέσα στη σημερινή ημέρα.

Βέβαια, θα πρέπει να τονίσουμε πως έχουν ΗΔΗ μοιραστεί τα εισιτήρια και ΔΕΝ έχουν αρίθμηση πάνω. Δεν αναγράφεται ΟΥΤΕ θέση, ΟΥΤΕ σειρά, παρά μόνο το διάζωμα και η τιμή, επομένως είναι κάτι που στην πράξη φαντάζει... ανεφάρμοστο.

Ιδού τα αποδεικτικά στοιχεία:

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται τα παρακάτω.

«Αναφορικά με το θέμα αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ζήτημα που ΔΕΝ απαίτησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις στον Βόλο, προκειμένου να δώσουν άδεια διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία και η αρμόδια επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας του γηπέδου έδωσε χθες (Πέμπτη 4/5/2017 και ώρα 19:30), ήδη έχουν προετοιμαστεί συνεργεία υπό τον συντονισμό της ΕΠΟ και την συνδρομή των εμπλεκομένων μερών και όλα τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα μέσα στη σημερινή ημέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Αναβάλλεται ο τελικός ΠΑΟΚ - ΑΕΚ!

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι 4 βασικές αρχές του μαλλιού του Tom Hardy

Μια τεχνική ανάλυση αφιερωμένη στο στυλ του άντρα που έχει λανσάρει τα πιο αρρενωπά κουρέματα της εποχής μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24