ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 2-1: Στα προημιτελικά και τυπικά οι Περιστεριώτες

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος είχε ουσιαστικά πάρει την πρόκριση από το πρώτο ματς και το 3-0 στη Ριζούπολη, στη ρεβάνς επικράτησε ξανά με σκορ 2-1 του Απόλλωνα και με το συνολικό 5-1 σφράγισε και τυπικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Διαδικαστικού χαρακτήρα έμοιαζε η ρεβάνς του Περιστερίου για Ατρόμητο και Απόλλωνα, καθώς το 3-0 υπέρ της ομάδας του Κάνατι στο πρώτο ματς στη Ριζούπολη, είχε κρίνει ουσιαστικά την υπόθεση - πρόκριση. Για την ομάδα του Τεννέ ήταν μια καλή ευκαιρία για δοκιμές και την ενσωμάτωση των παικτών που αποκτήθηκαν πρόσφατα και ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε νωρίς στην αναμέτρηση, όταν στο 6' ο Ούμπιντες εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά, ο Καρασαλίδης γύρισε τη μπάλα για τον Μπρούνο, που έκανε την κεφαλιά, με τον Μούγιακιτς να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και να σκοράρει για το 1-0.

Το παιχνίδι δεν είχε σκοπιμότητες, σταδιακά έχασε τον καλό του ρυθμό, με τον Ατρόμητο να έχει δοκάρι στο 18' μετά από προβολή του Κωτσόπουλου από την μικρή περιοχή σε γύρισμα του Μπρούνο.

Στο δεύτερο μέρος Κάναντι και Τεννές προχώρησαν σε αλλαγές προσώπων αλλά και τακτικής, κάνοντας δοκιμές ενόψει της συνέχειας. Ο Μπρούνο στο 63' σκόραρε για το 2-0 από ασίστ του Κατράνη και ο Απόλλων μείωσε τέσσερα λεπτά αργότερα, με τέρμα του Βάρκα.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Τάση, με τον Ατρόμητο να γίνεται η τρίτη χρονικά ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τους Πανιώνιο και ΠΑΟΚ.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Γεώργιος Τάσης (ΕΠΣ Ηπείρου)

Βοηθοί: Θεόφιλος Μωϋσιάδης (ΕΠΣ Ηπείρου), Αθανάσιος Κόλλιας (ΕΠΣ Ηπείρου)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Θεοδωράκης (78' Μανδάς), Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Μούγιακιτς (46' Στρούγγης), Ούμπιδες, Μάντσον, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Κορτ (73' Λαζαρίδης), Κατράνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. (Τεννές): Αστράς, Στάθης, Ναδάλες, Βαφέας, Λούκιτς, Αγροδήμος, Γαρουφαλιάς (83' Κοντογιαννόπουλος), Βάρκας, Κοντοές (53' Ελ Χέλβε), Ρώσση, Ριβέρο (67' Γκίνο).

Γκολ: 6' Μούγιακιτς, 63' Μπρούνο / 67' Βάρκας

Κάρτες: 70' Καρασαλίδης / 48' Ριβέρο

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ