FOOTBALL LEAGUE

Παμλίδης στην Κέρκυρα, Παπαργυρίου στη Λαμία

Παμλίδης στην Κέρκυρα, Παπαργυρίου στη Λαμία
Εργοτέλης INTIME SPORTS

Κινητικότητα τη Δευτέρα (28/12) στο μεταγραφικό παζάρι της Football League. Ο Παμλίδης στην Κέρκυρα, ο Παπαργυρίου στη Λαμία, ο Μρντάκοβιτς στον Αγροτικό Αστέρα, ο Κουρτεσιώτης στον Κισσαμικό.

Προσθαφαιρέσεις στα ρόστερ των ομάδων της Football League. Το Sport24.gr συγκεντρώνει τα σημαντικά νέα των ομάδων της κατηγορίας και σας τα παραθέτει. Διαβάστε τις μεταγραφές που έγιναν και αυτές που είναι έτοιμες να τελειώσουν.

Ανακοίνωσε Μρντάκοβιτς ο Αγροτικός

Και επισήμως παίκτης του Αγροτικού Αστέρα είναι ο Μίλγιαν Μρντάκοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στην ομάδα του Ευόσμου. Ο 33χρονος επιθετικός (γεννημένος στην πόλη Νις της Σερβίας στις 6/5/1982) ξεχώρισε από πολύ μικρός στην ακαδημία της Παρτιζάν και σε ηλικία 16 ετών αποκτήθηκε από την Άντερλεχτ.

Παμλίδης στην Κέρκυρα, Παπαργυρίου στη Λαμία

Στη διάρκεια της καριέρας του αγωνίστηκε για πολλές ομάδες, πραγματοποιώντας μεγάλες εμφανίσεις ειδικά με την ΟΦΚ Βελιγραδίου (2002 - 2003, 32 συμμετοχές, 20 γκολ), με τη Μέταλιστ Χάρκιβ (2005 - 2006, 27 εμφανίσεις, 7 γκολ), με τον Απόλλωνα Λεμεσού (2009 - 2011, 31 συμμετοχές, 21 γκολ) και με την ΑΕΚ Λάρνακας (2011 - 2012, 18 εμφανίσεις, 7 γκολ).

Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί δύο φορές στο παρελθόν, για τη Βέροια (Αύγουστος 2013 - Δεκέμβριος 2013, 13 εμφανίσεις, 5 γκολ) και για το Λεβαδειακό (πολύ σύντομη παρουσία και μόλις 3 εμφανίσεις). Στον Αγροτικό Αστέρα μεταγράφεται από τη Βοϊβοντίνα, στην οποία εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Είπε το "ναι" ο Στεργίδης στον Απόλλωνα

Στον Απόλλωνα θα συνεχίσει την καριέρα του σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Λυμπέρης Στεργίδης. Ο 28χρονος χαφ, τον οποίο διεκδίκησαν ΑΕΛ, Τρίκαλα και Λαμία, απάντησε θετικά στην πρόταση της "Ελαφράς Ταξιαρχίας". Όταν μείνει ελεύθερος από την Παναχαϊκή θα υπογράψει στους "κυανόλευκους".

Στην Κέρκυρα ο Παμλίδης

Προσφυγή έκανε στον Εργοτέλη ο Γιώργος Παμλίδης και διεκδικεί την ελευθερία του. Μόλις την κερδίσει θα υπογράψει στην Κέρκυρα, στην οπόία βρέθηκε τη Δευτέρα (28/12).Ο Παμλίδης είναι γεννημένος στις 13/11/1993 και στην τρέχουσα σεζόν έπαιζε στον Εργοτέλη, με τον οποίο σε 13 ματς είχε 3 γκολ.

Προς Κισσαμικό ο Κουρτεσιώτης

Ξανά στα Χανιά ο Κώστας Κουρτεσιώτης, όπως την διετία 2011-2013, οπότε και αγωνίστηκε στον Πλατανιά. Αυτή τη φορά ο 31 ετών Καρδιτσιώτης αμυντικός θα υπογράψει στον Κισσαμικό, με τον οποίο έχει συμφωνήσει. Στο παρελθόν έχει περάσει και από Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηλυσιακό και Τύρναβο.

Και επισήμως ο Παπαργυρίου στη Λαμία, έφυγε ο Κοντέων

Η Λαμία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ιορδάνη Παπαργυρίου. Ο 23χρονος (15/05/1992) αριστερός μπακ στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στα Τρίκαλα, έχοντας 10 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Οδυσσέα Κορδελιού, Καβάλα και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η ομάδα της Φθιώτιδας, έκανε παράλληλα γνωστή την αποδέσμευση του 31 ετών αμυντικού, Πέτρου Κοντέων, ο οποίος αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια.

"Σκούπα" στα Χανιά

Λιρόι Λίτα, Τζόρνταν Σάντερσον και Μαμούτ Σαΐν συμφώνησαν με τη διοίκηση του ΑΟΧ να λύσουν τα συμβόλαιά τους. Απομένει η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η εξέλιξη που αφορά στους τρεις ποδοσφαιριστές.

Πατήστε ΕΔΩ και διαβάστε για την αποχώρηση του Σούλη Παπαδόπουλου από τον Ολυμπιακό Βόλου.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ