ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η δεύτερη ευκαιρία του Ολαϊτάν μετά τον εφιάλτη του 2014

Η δεύτερη ευκαιρία του Ολαϊτάν μετά τον εφιάλτη του 2014

Ο Μάικλ Ολαϊτάν μετά το εφιαλτικό Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να βάλει την καριέρα του σε σταθερή πορεία. Ο Απόλλων Πόντου του δίνει μία δεύτερη ευκαιρία με τον Νιγηριανό να βρίσκεται στην αποστολή για το αυριανό ματς με την Παναχαϊκή (VIDEO).

Μετά από 1,5 χρόνο που έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο, ο Μάικλ Ολαϊτάν επέστρεψε σε αποστολή ελληνικής ομάδας, καθώς ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τον συμπεριέλαβε ενόψει της κυριακάτικης (9/12, 15:00) αναμέτρησης του Απόλλωνα Πόντου με την Παναχαϊκή για την 8η αγωνιστική της Football League.

Ο 25χρονος Νιγηριανός είχε αρχίσει την καριέρα του στην πατρίδα μας με μεγάλες προσδοκίες, αφού μετά τη μεταγραφή του από τη Βέροια στον Ολυμπιακού έφτασε ν' αγωνίζεται στο Champions League με τους "ερυθρόλευκους".

Η μοίρα, πάντως, του έπαιξε άσχημο παιχνίδι μια και στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός τον Μάρτιο του 2014 κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κι από τότε η πορεία του πήρε φθίνουσα πορεία. Δόθηκε δανεικός σε Εργοτέλη, Τβέντε, Κόρτραϊκ και τελικά το 2016 οι Πειραιώτες τον άφησαν ελεύθερο για να πάει στον Πανιώνιο.

Στη Νέα Σμύρνη, εκεί όπου αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν καταφέρει να διακριθούν ή και να "αναστήσουν" την καριέρα τους ο Ολαϊτάν δεν μπόρεσε... Έμεινε στην Πλατεία μέχρι τον Φλεβάρη του 2017 και αποδεσμεύτηκε. Αργότερα, χρειάστηκε να έρθει το καλοκαίρι για να υπογράψει με την Σαμτρέντια της Γεωργίας.

Με τη συγκεκριμένη ομάδα έδωσε 14 ματς και βρήκε δίχτυα έξι φορές. Ο Ολαϊτάν αυτή τη στιγμή κοστολογείται από το transfermarkt με 500.000 ευρώ, ενώ μόλις πριν από τρία χρόνια είχε φτάσει να κοστίζει (όπως αναφέρει η πλατφόρμα) 3.000.000 ευρώ. Στον Απόλλωνα Πόντου υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2019, παίρνοντας μία ακόμη ευκαιρία επί ελληνικού εδάφους. Θα μπορέσει; Ίδωμεν...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ