ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ελλάδα - Πολωνία 1-3: Ήττα για την Εθνική Γυναικών στην πρεμιέρα στο Nations League Women

Στιγμιότυπο από τον αγώνα της Εθνικής Γυναικών στη Ριζούπολη κόντρα στη Πολωνία για το Nations League
Στιγμιότυπο από τον αγώνα της Εθνικής Γυναικών στη Ριζούπολη κόντρα στη Πολωνία για το Nations League EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε 3-1 από την Πολωνία στο "Γ. Καμάρας" στην πρώτη αγωνιστική του Nations League Women.

Η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε 3-1 από την Πολωνία στο "Γ. Καμάρας" στην πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεών της στο 1ο UEFA Women's Nations League.

Οι φιλοξενούμενες πήραν το προβάδισμα στο σκορ πριν από τη συμπλήρωση του 1ου λεπτού με σουτ της Παγιόρ έξω από την ελληνική περιοχή, με το οποίο έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της Νάση.

Η Ελλάδα, πάντως, έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε με την Ελένη Μάρκου στο 24' με πλασέ μέσα από την αντίπαλη περιοχή, ενώ λίγο πριν η γαλανόλευκη είχε απειλήσει διαδοχικά με την Σαρρή (22') και την Κόγγουλη (23'). Ωστόσο, το ημίχρονο βρήκε την Πολωνία να προηγείται 2-1 χάρη στο γκολ της Παντίλα (40').

Στο 50' η Νάση κράτησε το σκορ με απόκρουση σε μεγάλη ευκαιρία της Πολωνίας με την Γκραμπόβσκα και στο αμέσως επόμενο λεπτό η Σέμικ... μιμήθηκε την τερματοφύλακα της Εθνικής σε κεφαλιά της Σπυριδωνίδου. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 84' έπειτα από κόρενρ της Γκραμπόβσκα και κεφαλιά της Πάβολεκ.

ΕΛΛΑΔΑ: Νάση, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Σιδηρά, Μάρκου, Σαρρή, Σπυριδωνίδου, Γιαννακά (90'+1' Γεωργαντζή), Καλδαρίδου (65' Πούλιου), Κόγγουλη (82' Μιχαλοπούλου), Παλαμά (82' Μωραΐτου).

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σέμικ, Βιανκόβσκα, Γκρετς Μαλγκορζάτα, Μάτισικ, Ζιενιέβιτς, Παγιόρ, Πάβολεκ, Γκραμπόβσκα, Λέφελντ, Παντίλα (67' Βρόμπελ), Κάμζικ.

* Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων, Κώστας Κωνσταντινίδης, επισκέφθηκε τις παίκτριες στα αποδυτήρια και ευχήθηκε καλή επιτυχία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΩΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ