ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Έλκαν: "Δύσκολη στιγμή για την Γιουβέντους, ο Αλέγκρι νιώθει πάντα την ευθύνη της ιστορίας μας"

Έλκαν: "Δύσκολη στιγμή για την Γιουβέντους, ο Αλέγκρι νιώθει πάντα την ευθύνη της ιστορίας μας"
@2022 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η επόμενη ημέρα της αφαίρεσης 10 βαθμών από την Γιουβέντους βρίσκει τους μπιανκονέρι αποφασισμένους να κερδίσουν το εισιτήριο του Champions League με τη βαθμολογία τους εντός γηπέδου, όπως ξεκαθάρισε ο μεγαλομέτοχός τους, Τζον Έλκαν.

Η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει πίσω τους 15 βαθμούς που της είχαν αφαιρεθεί πρωτόδικα για την υπόθεση με τα ψευδή λογιστικά στοιχεία όμως στην επανεξέταση της υπόθεσης δεν γλίτωσε τη νέα καμπάνα, με την ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών να την στέλνουν από την 2η στην 7η θέση.

Μάλιστα, λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου ακολούθησε και αγωνιστικό "χαστούκι" με την εκτός έδρας ήττα με 4-1 από την Έμπολι, γεγονός που έκανε πολλούς να εικάσουν πως ο Μάσιμο Αλέγκρι θα εγκαταλείψει το καράβι στο φινάλε (παρά τις ξεκάθαρες δηλώσεις περί του αντιθέτου από τον ίδιο).

Προς το παρόν πάντως, υπάρχει διάθεση για μάχη και αγώνα ώστε να κατακτηθεί ο στόχος της τετράδας τουλάχιστον εντός γηπέδου, κάτι που ξεκαθάρισε ο μεγαλομέτοχος των Τορινέζων, Τζον Έλκαν, στο περιθώριο συνάντησης που είχε στο Πανεπιστήμιο Μποκόνι του Μιλάνου.

"Η στιγμή είναι δύσκολη, εντός και εκτός γηπέδου. Η Γιουβέντους αντιμετώπιζε πάντα αντιξοότητες και πάντα ενισχυόταν μέσα από αντιξοότητες.

Μίλησα σήμερα με τον προπονητή μας Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αισθάνεται την ευθύνη της ιστορίας μας και είναι αποφασισμένος με την ομάδα μας να αντιμετωπίσει τα επόμενα παιχνίδια για να κερδίσουμε την Ευρώπη εντός γηπέδου", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ