ΑΕΚ

Ελίασον: "Ήταν μια κρίσιμη νίκη, απίστευτο συναίσθημα που βοήθησα την ομάδα να πάρει το τρίποντο"

Ο Νίκλας Ελίασον
Ο Νίκλας Ελίασον INTIME SPORTS

Ο σκόρερ της ΑΕΚ, Νίκλας Ελίασον, σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά το ματς τόνισε ότι το τρίποντο απέναντι στους Πειραιώτες.

Ο Νίκλας Ελίασον πέτυχε το χρυσό γκολ της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, με την Ένωση να επικρατεί με 1-0 στο τέλος. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός δήλωσε ότι χάρηκε πολύ για τη νίκη και που βοήθησε ο ίδιος την ομάδα του με το γκολ που πέτυχε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκλας Ελίασον στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Ήταν απίστευτο συναίσθημα. Βοήθησα την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα γεμάτο γήπεδο, απέναντι στον Ολυμπιακό σε ένα κρίσιμο παιχνίδι".

Για το ότι η ομάδα όπως και πέρυσι έτσι και φέτος βρίσκει νίκες από τις αλλαγές της : "Πιστεύω ότι έχουμε πολλούς πολύ καλούς παίκτες, ένα καλό γκρουπ με ποιότητα. Ακόμα και αν δεν αρχίζεις ο Αλμέιδα θέλει να είσαι έτοιμος, να είναι το σύνολο δεμένο και ένα χημεία. Ένας αγώνας είναι 90 λεπτά αλλά δεν συμμετέχουν μόνο οι βασικοί. Έχουμε δει τι μπορεί να γίνει στα τελευταία λεπτά".

Για τη μάχη του τίτλου: "Ήταν κρίσιμη νίκη για εμάς, έχουμε λίγα παιχνίδια μπροστά μας. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια αυτή την εβδομάδα και πρέπει να ξεκουραστούμε για να είμαστε αντάξιοι και σε αυτά τα ματς".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ