ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ελευθερόπουλος: "Ήμασταν κακοί στα πάντα"

Ελευθερόπουλος: "Ήμασταν κακοί στα πάντα"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος παρουσιάστηκε απογοητευμένος από την εικόνα που έδειξε ο Πανιώνιος στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό λέγοντας πως όλοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών

Απογοητευμένος από την εικόνα που έδειξε ο Πανιώνιος στην Λιβαδειά εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά το τέλος του ματς.

Ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" τόνισε πως όλοι ήταν κατώτεροι των προσδοκιών με πρώτο τον ίδιο και θα πρέπει να σκύψουν όλοι το κεφάλι και να δουλέψουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος: " Ενενήντα λεπτά ήταν καλύτερος ο Λεβαδειακός. Όλοι εμφανιστήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών με πρώτο εμένα. Στεναχωριέμαι πολύ για την εικόνα που δείξαμε κυρίως για τον κόσμο που ήρθε μέχρι εδώ. Υστερήσαμε σε όλους τους τομείς. Ήμασταν κακοί στα πάντα. Θα σκύψουμε το κεφάλι και θα δουλέψουμε. Είναι αδύνατο να είσαι ικανοποιημένος από μια τέτοια ήττα.

Δεν μου είχαν δώσει το δικαίωμα οι παίκτες να σκεφτώ ότι είχαν πάρει τα μυαλά τους αέρα. Δουλεύουν πολύ και είναι ταπεινοί. Ο στόχος του συλλόγου είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και να προσελκύσουμε κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Από τη στιγμή που φοράς τη φανέλα ομάδας της Super League παύεις να είσαι μικρός και οφείλεις να την τιμήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ