ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελ Κααμπί: "Πιστεύαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε, με συγκέντρωση για να πάμε στον τελικό"

Ελ Κααμπί: "Πιστεύαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε, με συγκέντρωση για να πάμε στον τελικό"
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πανηγυρίζει το τρίτο του γκολ κόντρα στην Άστον Βίλα INTIME SPORTS

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού, ο Ελ Κααμπί, στις δηλώσεις του μετά την τεσσάρα της ομάδας του επί της Άστον Βίλα υποστήριξε πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να πάνε στον τελικό αρκεί να δείξουν την ίδια συγκέντρωση και στο δεύτερο παιχνίδι.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού, ο Ελ Κααμπί, στις δηλώσεις του μετά την τεσσάερα της ομάδας του επί της Άστον Βίλα υποστήριξε πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να πάνε στον τελικό αρκεί να δείξουν την ίδια συγκέντρωση και στο δεύτερο παιχνίδι.

Κρατούσες το πρώτο σου χατ-τρικ με τον Ολυμπιακό για τον ημιτελικό;

"Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήρθε μέχρι την Αγγλία. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, πιστεύαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο, τους συμπαίκτες μας, το σταφ που βοήθησαν να πετύχουμε κάτι τέτοιο. Έχουμε ένα ματς ακόμη βέβαια".

Θα μας πεις κάτι για σένα και τα 30 γκολ που έχεις πετύχει;

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθάνε για να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Μένουν τέσσερα παιχνίδια, είναι σημαντικά για να κλείσουμε καλά τη σεζόν και θα κάνω τα πάντα".

Πόσο κοντά είναι ο Ολυμπιακός πλέον στον τελικό;

"Είμαστε πιο κοντά αλλά μένει ένα παιχνίδι. Είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια και πρέπει να πάμε με πολύ συγκέντρωση".

Στην Game Night της Πέμπτης, o Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Θέμη Καίσαρη σχολιάζουν τον σπουδαίο ημιτελικό Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, καθώς και τα Game 4 του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού στην ΕuroLeague.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ