ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελ Κααμπί: "Παλιότερα δεν είχα πάντα χρήματα για να τρώω, τώρα θα παίξω τελικό Conference με τη βοήθεια του Θεού"

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί INTIME SPORTS

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έκανε δηλώσεις στο ιταλικό "Sky Sport" ενόψει του τελικού του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, εκφράζοντας την δίψα του για την κατάκτηση του τροπαίου.

Δίχως αμφιβολία ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη φετινή θριαμβευτική πορεία του Ολυμπιακού μέχρι τον τελικό του Conference League, με τον Μαροκινό φορ να πετυχαίνει πέντε γκολ στους δύο ημιτελικούς κόντρα στην Άστον Βίλα (χατ-τρικ στην Αγγλία, δύο γκολ στη ρεβάνς στο "Καραϊσκάκης") και συνολικά 10 γκολ στα 8 ματς στη διοργάνωση.

Με το ματς κόντρα στην Φιορεντίνα στην "OPAP Arena" να απέχει λιγότερο από μία εβδομάδα, ο Μαροκινός εκτελεστής της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παραχώρησε δηλώσεις στην ιταλική ιστοσελίδα "Sky Sport" όπου μεταξύ άλλων τόνισε τη σφοδρή επιθυμία το να σηκώσει το τρόπαιο το βράδυ της 29ης Μαΐου στην "OPAP Arena".

"Σήμερα δουλεύω στο μάξιμουμ. Είναι ανάγκη να δουλεύω καλά και να κάνω τα πάντα σωστά. Να κοιμάμαι καλά, να τρώω καλά.

Παλαιότερα δεν έτρωγα, δεν είχα τα χρήματα για να κάνω τα πάντα. Τώρα όμως τα έχω όλα. Τώρα, χάρη στον Θεό, θα παίξω σε έναν τελικό Conference League και θα δώσω τα πάντα για να κατακτήσω αυτό το τρόπαιο, επειδή θέλω να το πάρω", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ