ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελ Κααμπί: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος, να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα"

EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / / - ( / EUROKINISSI) ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI

Ευτυχισμένος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League δήλωσε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, τονίζοντας όμως πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να επικεντρωθούν και στο πρωτάθλημα.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στα δύο παιχνίδια με την Άστον Βίλα, όπου σημείωσε συνολικά 5 γκολ για βοηθήσει τους ερυθρόλευκους να προκριθούν στον τελικό του Conference League. Μιλώντας στην COSMOTE TV, ο Μαρονικός επιθετικός τόνισε πόσο ευτυχισμένος είναι.

Μεταξύ άλλων, ο Ελ Κααμπί ανέφερε:

"Όχι, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την Άστον Βίλα (σσ. γέλια). Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ευτυχισμένος. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας. Ευχαριστώ το σταφ και όποιον με βοηθάει. Είναι μια μεγάλη στιγμή, ξεπεράσμε πολλές δυσκολίες για να φτάσουμε εδώ, αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στα δύο ματς. Ξέραμε ότι η Άστον Βίλα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά είχαμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Σήμερα είχαμε στο πλευρό μας και τον κόσμο μας, που μας βοήθησε πολύ. Θα συνεχίσουμε και θέλουμε να πάμε καλά στον τελικό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ