ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελ Αραμπί: "Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα να επαναλάβει ωραίες στιγμές, είναι σημαντικό να σκοράρουμε"

Ελ Αραμπί: "Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα να επαναλάβει ωραίες στιγμές, είναι σημαντικό να σκοράρουμε"
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί INTIME

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου στο Μπέρμιχαμ και υποστήριξε ότι είναι πολύ σημαντικό για να την πειραϊκή ομάδα να σκοράρει εναντίον της Άστον Βίλα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Άστον Βίλα (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Europa Conference League. Στη συνέντευξη Τύπου στο Μπέρμιχαμ, τους ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων εκπροσώπησε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

"Όταν μπαίνει κανείς σε αυτό το γήπεδο δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο για να καταλάβει ότι είναι γεμάτος κίνητρο και ετοιμότητα για να παίξει αυτό το σημαντικό παιχνίδι" τόνισε ο Μαροκινός επιθετικός αρχικά και πρόσθεσε: "Μετά από την πορεία που έχουμε κάνει μας αξίζει να βρισκόμαστε εδώ. Είμαστε εδώ με την αξία μας και γεμάτοι προσδοκίες και έτοιμοι γι΄ αυτό το παιχνίδι.

Έχουμε κάνει την προετοιμασία μας, έχουμε δει βίντεο πως παίζει ο αντίπαλος και ξέρουμε ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε οποιαδήποτε λεπτομέρεια. Όταν έχεις φτάσει στον ημιτελικό, αυτά τα παιχνίδια κρίνονται πάντα στις λεπτομέρειες, οπότε είναι πολύ σημαντικό για μας να σκοράρουμε. Είναι κάτι πολύ σημαντικό, παρόλο που αυτή τη στιγμή τα εκτός έδρας γκολ δεν μετρούν διπλά, όπως μετρούσαν παλαιότερα. Ωστόσο, θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς και ένα πλεονέκτημα αν καταφέρουμε να σκοράρουμε".

"Ανυπομονούμε να δούμε ποιος θα σκοράρει πρώτος"

Σε ερώτηση προς τον Μαροκινό στράικερ, πως σκέφτονται ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να σταματήσουν τη δράση του Ουότκινς, ο έμπειρος επιθετικός του Ολυμπιακού, υποστήριξε: "Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, είναι ένα ματς για την Ευρώπη και το κίνητρο για μας είναι πάρα πολύ μεγάλο. Έχουμε έρθει με μεγάλη επιθυμία να κερδίσουμε και ανυπομονούμε να δούμε ποιος θα σκοράρει πρώτος".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Θα ήθελα πολύ να το κάνω…"

Όταν ρωτήθηκε για το τέρμα που πέτυχε εναντίον της Άρσεναλ στο Λονδίνο και χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό στις φάσεις των νοκ άουτ ματς τους Europa League, απάντησε: "Είναι ωραίο ενθύμιο και δεν χρειάζεται να τα αφήσει κανείς να ξεχνιούνται, ήταν πραγματικά μια πολύ ωραία στιγμή και αν αύριο μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα και αν η ομάδα χρειάζεται να βάλει το γκολ της πρόκρισης, ναι θα ήθελα πάρα πολύ να το κάνω για να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ. Το σημαντικό όμως είναι η ομάδα να κάνει ένα καλό παιχνίδι και όλοι οι παίκτες είναι σε εγρήγορση. Όλοι έχουμε προσδοκίες και όλοι ανυπομονούμε γι΄ αυτή την αναμέτρηση, όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα να επαναλάβει ωραίες στιγμές".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ