CHAMPIONS LEAGUE

"Αντίο" Champions League μετά από 18 χρόνια

"Αντίο" Champions League μετά από 18 χρόνια

Μετά από 18 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στους ομίλους του Champions League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινδυνεύει άμεσα να απουσιάσει του χρόνου, μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Μπάγερν

Η ήττα της Μάντσεστερ από την Μπάγερν με 3-1 σήμανε όχι μόνο τον αποκλεισμό των "κόκκινων διαβόλων" από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά, ουσιαστικά, τους άφησε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη χρονιά.

Η Μάντσεστερ βρίσκεται στην 7η θέση της Πρέμιερ Λιγκ με 57 βαθμούς και δείχνει σημάδια ανάκαμψης τις τελευταίες αγωνιστικές ωστόσο, πέντε αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος απέχει επτά βαθμούς από την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την σεζόν 1993-94 η Μάντσεστερ συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Την πρώτη χρονιά αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο πριν τα προημιτελικά ενώ την σεζόν 1995-96 συμμετείχε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Από την σεζόν 1996-97 συμμετέχει ανελλιπώς στους ομίλους. Έχει φτάσει τέσσερις φορές στον τελικό και έχει κερδίσει δύο τρόπαια. Άλλες τρεις φορές έφτασε στα ημιτελικά. Δείτε videos από τους τελικούς που συμμετείχε η Μάντσεστερ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάντσεστερ - Μπάγερν 2-1 (1999)

Μάντσεστερ - Τσέλσι 1-1 (6-5 πεν.) (2008)

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ 2-0 (2009)

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ 3-1 (2011)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ