ΠΑΟΚ

Εκτός Στοχ και Μάρτενς με ΟΦΗ

Εκτός Στοχ και Μάρτενς με ΟΦΗ
Στοχ INTIME SPORTS

Ο Στοχ τιμωρήθηκε και από τον Στέφενς, ενώ ο Μάρτενς έχει ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο. Δείτε την αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ.

Απουσίες λόγω τραυματισμών και... πειθαρχικών ποινών υπάρχουν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, η οποία ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα.

Καταρχήν, προέκυψε πρόβλημα με τον Μάρτεν Μάρτενς που δεν έβγαλε το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο (από χτύπημα στο προηγούμενο ματς), ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεωργιάδης, Βίτορ και Κατσικάς.

Εκτός από τους προναφερθέντες, ο Στέφενς άφησε εκτός αποστολής τον Μίροσλαβ Στοχ κάνοντας πράξη τη σκέψη για αγωνιστική τιμωρία για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον Πλατανιά και ακόμη τον Γκσπούρνινγκ και τον Σπουρόπουλο.

Επανήλθε, αντίθετα, ο Ολίσε, ενώ στη διάθεση του Ολλανδού τέθηκαν και οι Λάζαρ, Τζαβέλλας που επέστρεψαν από τιμωρία. Ακόμη, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Ντάνι Χούσεν ως 19ος, καθώς ακόμη αναμένεται το πιστοποιητικό της μεταγραφής του προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής

Αναλυτικά η αποστολή: Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Κίτσιου, Ινσαουράλδε, Κατσουράνης, Λάζαρ, Κάτσε, Μαντούρο, Νάτχο, Βούκιτς, Νίνης, Ολίσε, Λούκας, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης και Χούσεν.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την Τετάρτη στις 11.30 στην Τούμπα και στη συνέχεια θα καταλύσει στο Μακεδονία Palace μέχρι την αναχώρηση για το γήπεδο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ