ΟΦΗ

Εκτός οι Αγρίτης και Οργκανίστα

αγριτης

Χωρίς τους Ανέστη Αγρίτη και Σέρτζιο Οργκανίστα θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα

Μάλιστα, η απουσία του Ανέστη Αγρίτη υποχρεώνει το Νίκο Γκουλή να αλλάξει τα πλάνα του σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα και αναμένεται να παρατάξει τον ΟΦΗ με σύστημα 4-4-2.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έδειξε ο Νίκος Γκουλής, ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Σταυρακάκης, αριστερά ο Πίτσος ενώ δίπλα στον Μπερτίν θα ξεκινήσει ξανά βασικός ο Χαραλαμπάκης.



Θέση στην μεσαία γραμμή θα πάρει ο Νατσούρας δίπλα στον Κάλαϊτζιτς, ενώ δεξιά θα είναι ο Κιάσσος και αριστερά ο Κωνσταντινίδης με τους Βλόνταρτσικ- Ογκουνσότο να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.



Η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου με προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Η προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής, ενώ ο κ. Γκουλής έδωσε ιδιαίτερη σημασία και στις στημένες φάσεις.



Ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά το τέλος της προπόνησης επέλεξε για την αποστολή 19 παίκτες που είναι οι: Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Σταυρακάκης, Πετράς, Κιάσσος, Κοκκινάκης, Πίτσος, Ακότο, Κωνσταντινίδης, Σταθόγλου, Μπερτίν, Καρακατσάνης, Νατσούρας, Χαραλαμπάκης, Περογαμβράκης, Βλόνταρτσικ, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς και Ογκουνσότο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ