ΠΑΟΚ

Εκτός ο Αναστασάκος με Παναθηναϊκό

Εκτός ο Αναστασάκος με Παναθηναϊκό
Αναστασάκος

Με το μυαλό καρφωμένο στο παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται η προετοιμασία

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής με τον Τζόε Μπιζερα να προπονήθηκε κανονικά χωρίς ενοχλήσεις. Ο Ηλίας Αναστασάκος που δεν υπολογίζεται από τον Φερνάντο Σάντος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό εξαιτίας θλάσης πρώτου βαθμού ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Λάμπρος Χούτος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.
Από την πλευρά του ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο σε δηλώσεις του στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV100 υποστήριξε για την πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό ότι: " Το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ είναι πολύ σημαντικό. Εμείς πρέπει να διεκδικήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Εφόσον καταφέρουμε και κερδίσουμε θα έχουμε κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα.

Όμως πρέπει να δείξουμε μία σταθερότητα και στα έξι παιχνίδια των πλέι οφ που ακολουθούν. Εμείς λέμε ότι έχουμε έξι τελικούς μπροστά μας. Κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός. Αν καταφέρουμε και κερδίσουμε θα ξεφύγουμε περισσότερο στη βαθμολογία από τον Παναθηναϊκό"

.

Κι όσο για το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος ο Πορτογάλος και αρχηγός του ΠΑΟΚ την διαδικασία των πλέι οφ είπε: " Θεωρώ ότι μας δίνεται η ευκαιρία μέσα στα πλέι οφ να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν ότι δίκαια βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση. Εμείς περιμένουμε από τους οπαδούς μας να κάνουν αυτά που έκαναν μέχρι τώρα. Να είναι ο έξτρα παίκτης της ομάδας μέσα στο γήπεδο. Και με τη βοήθειά τους να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος".

Στα εκτός αγωνιστικού χώρου στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας ουσιαστικά όπως είναι γνωστό πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τον Γκανέζο μέσο τα τελευταία δύο χρόνια του Πανσερραϊκού Μοχάμεντ Αμπουμπακαρί που αναμένεται να είναι κάτοικος Τούμπας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Στην διάρκεια της αυριανής ημέρας εξάλλου όλα δείχνουν πως θα ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ολιβιέ Σορλέν από την Ρεν. Χθες θα πρέπει να σημειωθεί ότι εστάλη στην γαλλική ομάδα η πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ