ΟΦΗ

Εκτός και ο Βερόν

INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου άφησε εκτός αποστολής τον ανέτοιμο Βερόν για τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας με προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου.

Η προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και σουτ στους τερματοφύλακες, αλλά και στις στημένες φάσεις. Εκτός αποστολής έμειναν οι Βερόν ο οποίος είχε ενοχλήσεις στο πόδι από κλωτσιά που δέχθηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Βέροια, οι τιμωρημένοι Μπούρμπος, Κάλαϊτζιτς και ο τραυματίας Ουκάρ.

Στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκονται οι: Μπαρτζώκας, Βεζυρίδης, Μπερτίν, Ψωμάς, Βλόνταρτσικ, Αγρίτης, Ζορμπάς, Σταυρακάκης, Κιάσος, Κοκκινάκης, Μονιάκης, Πίτσος, Λιαπάκης, Νικλητσιώτης, Σοϊλέδης, Γκουέϊ, Γιακούμπου και Κατσικογιάννης.

Στο μεταξύ, όπως είναι γνωστό έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια του αγώνα του ΟΦΗ με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Θύρα 1: 10 ευρώ, Θύρα 8: 20 ευρώ, Θύρα 4, 5: 15 ευρώ.

Επαφές του Μαχλά στην Αθήνα

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Μαχλάς βρέθηκε στην Αθήνα όπου είχε επαφή με τον Βουλγαράκη ενώ βρέθηκαν στο επίκεντρο χορηγίες και οφειλές.

Μαζί του ταξίδεψαν το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργος Καλουτσάκης αλλά και ο Μανώλης Βρέντζος που μπορεί να μην βρίσκεται πλέον στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας αλλά συνεχίζει να βοηθάει τη νέα διοίκηση.

Οι Νίκος Μαχλάς και Γιώργος Βουλγαράκης επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον Ηρακλειώτη πολιτικό να τονίζει μιλώντας με τον πρόεδρο του ΟΦΗ ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει όσο πιο πολύ μπορεί τη νέα προσπάθεια δηλώνοντας την επιθυμία του να βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου.

Όσον αφορά την συνάντηση για την χορηγία από την εταιρεία Cyta, το κλίμα ήταν αρκετά καλό και στον ΟΦΗ εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό με αποτέλεσμα να μπει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της ομάδας.

Σχετικά με τα θέματα των προσφυγών για ακόμα μια φορά δεν επήλθε συμβιβασμός με τους Σφακιανάκη, Ταραλίδη που συνεχίζουν να είναι αρνητικοί στην εύρεση λύσης.

Αντίθετα, μπήκε τέλος στην υπόθεση του Ζντράβκο Πόποβιτς. Στον Κροάτη οφείλονταν 54.000 ευρώ και τελικά βρέθηκε η “χρυσή τομή” στις 35.000 ευρώ με αποτέλεσμα να κλείσει η υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ