ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός για δέκα μέρες ο Κλωναρίδης, επανήλθε ο Μαρινάκης

Εκτός για δέκα μέρες ο Κλωναρίδης, επανήλθε ο Μαρινάκης
INTIME SPORTS

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δέκα μέρες λόγω θλάσης στον προσαγωγό ενώ ο Νίκος Μαρινάκης επανήλθε σε αγωνιστικούς ρυθμούς στην προπόνηση της Πέμπτης.

Εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δέκα μέρες θα μείνει ο Βίκτωρ Κλωναρίδης με τον νεαρό επιθετικό των πράσινων να παθαίνει θλάση α' βαθμού στον προσαγωγό και να τίθεται νοκ άουτ για το επόμενο διάστημα.

Το καλό... πάνω στην ατυχία του Κλωναρίδη είναι πως ούτως η άλλως όντας τιμωρημένος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα και άρα δεν χρειάζεται να ρισκάρει την επιστροφή του.

Σε αντίθεση με τον Κλωναρίδη ο Νίκος Μαρινάκης βρέθηκε κανονικά στο αθλητικό κέντρο των πράσινων την Πέμπτη και προπονήθηκε μόνος του όντας στο επίκεντρο όλων των παικτών του Παναθηναϊκού μετά τον τραυματισμό του στο "Κλ. Βικελίδης".

Στην επιστροφή των πράσινων στις προπονήσεις μετά το τετραήμερο ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις κυκλοφορίας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Οι Μαρινάκης και Αποστολόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Κλωναρίδης, ο οποίος έχει υποστεί θλάση α΄ βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και αναμένεται να απέχει από την αγωνιστική δραστηριότητα για περίπου 10 μέρες.

Απουσίασαν οι διεθνείς Καρέλης, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Καπίνο, Σίλντενφελντ και Πράνιτς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ