ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός αποστολής (πάλι) ο Ιμπαγάσα και ο Ντιόγκο

Εκτός αποστολής (πάλι) ο Ιμπαγάσα και ο Ντιόγκο
INTIME SPORTS

Για τέταρτο σερί ματς, ο Αριέλ Ιμπαγάσα μένει εκτός αποστολής, ενώ μαζί του θα είναι και ο Ντιόγκο Λούις Σάντο. Διαβάστε τους "εκλεκτούς" του Βαλβέρδε για το ματς με τον Παναιτωλικό (1/4, 19:00).

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (1/4, 19:00) ολοκληρώθηκε, δίχως να προκύψει κάποιο πρόβλημα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αυτό αναγκάζει βέβαια τον Ισπανό τεχνικό, να αφήνει σημαντικούς παίκτες εκτός αποστολής, αφού άπαντες είναι διαθέσιμοι, αλλά δεν μπορούν να χωρέσουν όλοι στην 18άδα.

Εκτός αποστολής λοιπόν για το ματς στο Αγρίνιο, έμειναν μεταξύ άλλων και οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Ντιόγκο. Ο Αργεντινός θα δει για τέταρτη φορά αγώνα της ομάδας του χωρίς να μπορεί να την βοηθήσει, αφού μετά το εντός έδρας ματς με την Μέταλιστ όπου τραυματίστηκε, δεν έχει επιλεχθεί από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Από την άλλη, ο Ντιόγκο μένει εκτός για λόγους τακτικής, καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, απλά προτιμήθηκε ο Φετφατζίδης, που άλλες φορές δεν ήταν στην 18άδα. Μαζί με τους δύο προαναφερθέντες θα είναι και οι Μόνχε, Ποτουρίδης, Δασκαλάκης και Παπάζογλου.

Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός σε περίπτωση νίκης στο Αγρίνιο θα κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα (αν ισχύσει το -3 του Παναθηναϊκού, καθώς εκρεμμεί η απόφαση της ένστασης των "πρασίνων") και γι' αυτό δεν πρέπει να περιμένουμε πολλές αλλαγές από τον Βαλβέρδε. Ο Ισπανός θέλει να τελειώσει μια και καλή το πρωτάθλημα και μετά θα δώσει ευκαιρίες σε κάποιους και ανάσες σε κάποιους άλλους.

Η αποστολή: Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φέισα, Μακούν, Φετφατζίδης, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μόνχε, Ποτουρίδης, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Παπάζογλου, Ντιόγκο, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ