UEFA

Εκπρόσωπος της UEFA στη ΓΣ της ΕΠΟ: "Τα σχέδια για το προπονητικό θα παρουσιαστούν τον Οκτώβριο"

Στιγμιότυπο από την προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας
Στιγμιότυπο από την προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας INTIME

Τον Οκτώβριο θα παρουσιαστούν τα σχέδια για το προπονητικό κέντρο των εθνικών ομάδων, δήλωσε ο εκπρόσωπος της UEFA και πρόεδρος της ρουμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ραζβάν Μπουρλεάνου στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, που έλαβε χώρα την Παρασκευή (30/6) την UEFA εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Ρουμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Ραζβάν Μπουρλεάνου,

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο νέο προπονητικό κέντρο που θα προορίζεται για της εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου, υποστηρίζοντας ότι τα σχέδια θα παρουσιαστούν τον Οκτώβριο.

"Αξίζετε την εκτίμηση όλων μας για την προσπάθεια που καταβάλετε καθημερινά για το ποδόσφαιρο. Ξέρω τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε. Η Ελλάδα είναι πάντα πηγή έμπνευσης για πάρα πολλούς λόγους, αλλά και για την μεγάλη επιρροή που έχει στα αθλήματα. Έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην ιστορία του αγαπημένου μας αθλήματος.

Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας και ελπίζω και η Ελλάδα και η Ρουμανία να βρίσκονται στο Euro 2024. Η Ελλάδα θα διοργανώσει τη χρονιά που έρχεται και δύο τελικούς. Στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα διεξαχθεί ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup. Τον Μάιο στο γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει ο τελικός του Conference League. Συγχαρητήρια για αυτό και είμαι σίγουρος ότι η Ελλάδα θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Φυσικά πρέπει να αναφερθώ και στα σχέδια για ένα προπονητικό κέντρο για την Εθνικές ομάδες στην Ελλάδα. Αυτά τα σχέδια θα παρουσιαστούν και στην αρμόδια επιτροπή της UEFA τον Οκτώβριο. Αυτό το πάρα πολύ σημαντικό έργο θα σας δώσει μεγάλη δυναμική και θα συμβάλει στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα".

TAGS UEFA ΕΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ