ΑΕΚ

Εκπαιδευτής αετού ΑΕΚ: "Παγκόσμια πρωτοτυπία να μεταφέρει την μπάλα στο γήπεδο"

Εκπαιδευτής αετού ΑΕΚ: "Παγκόσμια πρωτοτυπία να μεταφέρει την μπάλα στο γήπεδο"
INTIME SPORTS

O εκπαιδευτής του "Οδυσσέα", Σταύρου Αθανασίου, αναφέρθηκε στην πρωτοτυπία της ΑΕΚ πριν τη σέντρα του πρώτου αγώνα στην "OPAP Arena" κόντρα στον Ιωνικό, τονίζοντας πως δεν έχει ξαναγίνει να μεταφέρει ο αετός τη μπάλα εντός γηπέδου.

Η οικογένεια της ΑΕΚ γιόρτασε με κάθε μεγαλοπρέπεια πριν λίγα 24ωρα την επιστροφή της στη νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια, μέσω της κατασκευής της "OPAP Arena", και ένα γεγονός που έδωσε ιδιαίτερο χρώμα στο ματς με τον Ιωνικό, ήταν η παρουσία του "Οδυσσέα" στο γήπεδο.

Ο λόγος για τον αετό που πριν από κάθε ματς της Ένωσης θα πραγματοποιεί πτήση εντός γηπέδου, με τον εκπαιδευτή του, Σταύρο Αθανασίου, να φιλοξενείται την Τετάρτη (05/10) σε τηλεοπτική εκπομπή στο ΣΚΑΪ και να αναφέρεται στο εντυπωσιακό ντεμπούτο του "Οδυσσέα".

"Ήταν παγκοσμίως μια πρωτοτυπία. Δεν έχει ξαναγίνει να μεταφέρει ο αετός τη μπάλα", τόνισε αρχικά, συνοδευόμενος στο στούντιο από το 14χρονο πουλί "Απόλλων", με το εκπαιδευτή του "Οδυσσέα" να δέχεται ερώτηση αναφορικά με το κατά πόσο δύσκολη και σκληρή είναι για τα πουλιά η εκπαίδευση που δέχονται και να απαντάει ως εξής:

"Μπορείς να έχεις άποψη γιατί έχουμε δημοκρατία, αλλά δεν μπορείς να έχεις γνώμη, αν δεν έχεις γνώση. Το κακό στην Ελλάδα είναι ότι έχει ξεπεραστεί το όριο της φιλοζωίας και έχει γίνει πλέον ζωοταλιμπανισμός. Έχουμε φτάσει στα άκρα. Εκεί πρέπει να κρατήσουμε μια ισορροπία".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ