ΕΠΟ

Εκλογές ΕΠΟ: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Νίκας

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κωνσταντίνος Νίκας αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητά για την προεδρία της ΕΠΟ, με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να διεκδικεί μόνος του το χρίσμα και είναι σίγουρος πρόεδρος.

Ο Κωνσταντίνος Νίκας ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την προεδρία της ΕΠΟ, λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας τόνισε με δήλωσή του ότι έβαλε υποψηφιότητα για τη διασφάλιση της πραγματοποίησης των εκλογών.

Παράλληλα, εξέφρασε τη στήριξη του στον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος διεκδικεί μόνος του πλέον τον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα είναι σίγουρα ο νέος πρόεδρος. Απομένει να φανεί με πόσους ψήφους θα εκλεγεί.

Εξάλλου, η αδυναμία του μάλιστα στην Εθνική ομάδα αναμένεται να αποτυπωθεί και στην πράξη μετά την ανάδειξή του σε πρόεδρο της ΕΠΟ. Το SPORT 24 έχει αναλύσει ότι παίρνει επ ώμου τη γαλανόλευκη, ενώ θα ασχοληθεί και με τις περιπτώσεις Παπασταθόπουλου και Μανωλά.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκα:

"Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας μέσω της οποίας η νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα ήθελα να δηλώσω την απόσυρση της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Ούτως ή άλλως η υποψηφιότητά μου δεν έκρυβε την παραμικρή προσωπική φιλοδοξία ή επιδίωξη. Είχε ως μοναδικό στόχο τη διασφάλιση της πραγματοποίησης των εκλογών.

Από την πρώτη στιγμή τόσο η ΕΠΣ Βοιωτίας όσο και εγώ προσωπικά είχαμε εκφράσει τη στήριξή μας στην ενωτική υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, βλέποντας στο πρόσωπο του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας τον κατάλληλο άνθρωπο για να πάρει στα χέρια του τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ως εκ τούτου, δηλώνω ανοιχτά την πρόθεσή μου να τον εμπιστευθώ και εγώ με τη ψήφο μου καλώντας όλες τις δυνάμεις που επιθυμούν την πρόοδο της Ομοσπονδίας και του ποδοσφαίρου της χώρας μας να πράξουν το ίδιο.

Με τιμή, Κωνσταντίνος Νίκας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ