SERIE A

Έκλεισε το deal: Πελεγκρίνι στην Γιουβέντους, Σπινατσόλα στην Ρόμα

Juventus' Leonardo Spinazzola holds the Serie A soccer title trophy, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Leonardo Spinazzola holds the Serie A soccer title trophy, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Γιουβέντους και Ρόμα ήρθαν σε οριστική συμφωνία για ανταλλαγή, η οποία φέρνει τον Λεονάρντο Σπινατσόλα στους Ρωμαίους και τον Λούκα Πελεγκρίνι στους Τορινέζους!

Το deal είναι πλέον οριστικό. Ρόμα και Γιουβέντους έδωσαν τα χέρια όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ και από αυτή τη συμφωνία προέκυψε μία ανταλλαγή, που φέρνει τον Λεονάρντο Σπινατσόλα στο "Ολίμπικο" και τον Λούκα Πελεγκρίνι στο "Allianz Stadium".

Η Ρόμα κοστολόγησε τον Πελεγκρίνι με 15.000.000 ευρώ και η Γιουβέντους τον Σπινατσόλα με 25, κάτι που σημαίνει πως για να επιτευχθεί η ανταλλαγή, η ομάδα της αιώνιας πόλης συμφώνησε να καταβάλλει και το ποσό των 10.000.000 ευρώ στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Όσο αφορά στις αμοιβές των παικτών, ο 26χρονος αριστερός μπακ-χαφ Σπινατσόλα θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ρόμα με ετήσιες αποδοχές ύψους 3.000.000 ευρώ (έπαιρνε 1.700.000 ευρώ στην Γιουβέντους), ενώ ο Πελεγκρίνι θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα του αποφέρει 1.500.000 ευρώ το χρόνο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα, μέχρι το βράδυ του Σαββάτου θα έχει οριστικοποιηθεί το deal, με τους δύο παίκτες να αναμένεται να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Ο Ντε Ρόσι είπε το "ναι" στην πρόταση της Φιορεντίνα"
Μόνο 1.5 εκατ. ευρώ το συμβόλαιο του Μπουφόν στη Γιουβέντους
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ