SERIE A

"Ο Ντε Ρόσι είπε το "ναι" στην πρόταση της Φιορεντίνα"

Roma's Daniele De Rossi runs during warm up before the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Roma's Daniele De Rossi runs during warm up before the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Φιορεντίνα θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι μετά την Ρόμα, με τον 35χρονο Ιταλό μέσο να φέρεται να έχει αποδεχτεί την πρόταση των "βιόλα".

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι απέρριψε την περασμένη εβδομάδα τις προτάσεις που είχε από Αργεντινή (Μπόκα Τζούνιορς) και ΗΠΑ (Λος Άντζελες Γκάλαξι) αποφασίζοντας τελικά να παραμείνει στην Ιταλία για να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική καριέρα του και όλα δείχνουν πως βρήκε το νέο το σπίτι.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Gazzetta dello Sport, Νικολό Σίρα, και εκείνον του "Sportitalia" Αλφρέντο Πεντούλα, ο βετεράνος μέσος έκανε δεκτή την πρόταση που του έγινε από την Φιορεντίνα και το πιθανότερο είναι να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με τους "βιόλα".

Στην ομάδα της Τοσκάνης θα έχει για προπονητή τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Ρόμα, Βιτσέντσο Μοντέλα, με ρεπορτάζ να αναφέρουν επίσης πως ο Ντε Ρόσι είχε και πρόταση από την Μίλαν την οποία και απέρριψε για να μην αγωνιστεί σε άμεση ανταγωνίστρια της Ρόμα.

Μάθε όλα τα τελευταία νέα των μεταγραφών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εκτός Europa League η Μίλαν για το Financial Fair Play
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ