ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Έκλεισε τέσσερα φιλικά ο Πανθρακικός

Έκλεισε τέσσερα φιλικά ο Πανθρακικός

Την ίδια ώρα που ο Πανθρακικός συνεχίζει στην Πολωνία τις καθημερινές προπονήσεις με το πρόγραμμα να είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό οι άνθρωποι της ομάδας της Κομοτηνής έκλεισε και τέσσερα φιλικά με την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Ο Πανθρακικός συνεχίζει στην Πολωνία την προετοιμασία του με το βασικό στάδιο με καθημερινές διπλές προπονήσεις σε φουλ ένταση. Οι παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής θα δώσουν την Κυριακή το πρωί ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι ενώ την ίδια ώρα ανακοίνωσαν τέσσερα φιλικά που θα δώσουν με την επιστροφή τους και πάλι στην Ελλάδα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού στην Πολωνία υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου και των συνεργατών του. Οι ρυθμοί από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας είναι υψηλοί και δεν μειώνονται παρά την διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων στην Πολωνία.

Μετά τον πρώτο αγώνα επί της Χαποέλ Ρανανά υπάρχει την Κυριακή (στις 11:00 τοπική ώρα) ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ισραηλινή Άστοντ, μια συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και αποτελεί ευκαιρία για τους προπονητές να δούνε τον βαθμό ανταπόκρισης των παιχτών.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλάμβανε δυο προπονήσεις με ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τελειώματα φάσεων. Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι προπονήσεις διεξάγεται διπλό με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα σχετικός ανταγωνισμός και τα πειράγματα με το τέλος της συνάντησης.

Πέρα από την προετοιμασία που πραγματοποιείται στην Πολωνία, οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζουν το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα ακολουθήσει η ομάδα με την επιστροφή της.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων:
6 Αυγούστου: Αχαρναϊκός – Πανθρακικός (η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε γήπεδο κοντά στην Δράμα)
9 Αυγούστου: Πανθρακικός – Πανσερραϊκός
10 Αυγούστου: Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη
16 Αυγούστου: Βέροια – Πανθρακικός".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ