ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκκρεμούν η αποζημίωση και οι όροι του "διαζυγίου"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ήρθε στην Αθήνα με σκοπό να λύσει το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά πρόκειται για μία υπόθεση με ιδιαιτερότητες. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Με την επιστροφή του Ζιλμπέρτο Σίλβα από το Μπέλο Οριζόντε αναμένεται να διευθετηθεί η εκκρεμότητα με την εργασιακή σχέση του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Βραζιλιάνος έφτασε στην Αθήνα από τη γενέτειρα του και αναμένεται να συναντηθεί με διοικητικά στελέχη, ακόμα και στη διάρκεια της Δευτέρας (12/12).

Ο Ζιλμπέρτο δεν πρόκειται να συνεχίσει ως διευθυντής ποδοσφαίρου, όπως έχει ήδη ενημερωθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο και έχει δεχτεί πρόταση να αναλάβει πρεσβευτής του Τριφυλλιού στο εξωτερικό.

Μία προοπτική που δεν φαίνεται να δελεάζει τον άλλοτε αρχηγό της "σελεσάο", ο οποίος επιθυμεί να εργαστεί ως επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος ή σε κάποιο πόστο που θα σχετίζεται με τη διεύθυνση μιας ομάδας. Οπότε, η απάντηση στην πρόταση της διοίκησης, αναμένεται να είναι αρνητική.

Βέβαια, αυτό δεν συνεπάγεται ότι ο Ζιλμπέρτο θα λύσει άμεσα το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ... Η σύμβαση έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2019, οι ετήσιες αποδοχές του Βραζιλιάνου αγγίζουν τις 300.000 ευρώ και η οικογένεια του έχει εγκατασταθεί στην Αθήνα.

Συνεπώς, για να αποχωρήσει ο Ζιλμπέρτο από την πρωτεύουσα, απαιτείται η διευθέτηση της αποζημίωσης και των σχετικών όρων. Δηλαδή, πρόκειται για μία σειρά ζητημάτων που θα χρειαστούν χρόνο και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα επιζητήσει να εξασφαλιστεί από κάθε άποψη.

Πιθανώς, θα διαμορφωθεί μία έωλη κατάσταση για ένα χρονικό διάστημα, όπως συνέβη με την ΠΑΕ και τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος δεν απάντησε ποτέ στην πρόταση για να αναλάβει σύμβουλος του προέδρου...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ