ΚΑΒΑΛΑ

"Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι"

"Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι"
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Καβάλα με ανακοίνωση που εξέδωσε απάντησε στις καταγγελίες του προέδρου του Πιερικού Κώστα Παπαδόπουλου. Διαβάστε την ανακοίνωση.

Οι καταγγελίες του προέδρου του Πιερικού Κώστα Παπαδόπουλου για προπηλακισμούς στην Καβάλα δεν έμειναν αναπάντητες.

Η ΠΑΕ Καβάλα με ανακοίνωση που εξέδωσε εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του προέδρου της ομάδας της Κατερίνης και απάντησε σε όσα υποστήριξε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καβάλας:

" Σε χθεσινή μου τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικός και στο πλαίσιο της φιλοξενίας που διακρίνει την ΠΑΕ Καβάλα, μου δήλωσε ότι δεν έχει έρθει στην πόλη μας, διότι ήταν αδιάθετος. Έτσι η πρόσκληση μου για δείπνο έμεινε μετέωρη. Πιστεύω η αδιαθεσία του κ. προέδρου να μη συνοδεύτηκε με εμπύρετη κατάσταση, που δημιουργεί φαντασιώσεις και παραλογισμούς.

Ο κ. πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός φιλοξενήθηκε στη σουίτα που φιλοξενούμε όλες τις διοικήσεις και μετά το τέλος του αγώνα απορώ, πως δεν είδε, ό,τι είδε όλο το γήπεδο, κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες και απαθανάτισαν οι φωτορεπόρτερ.

Δηλαδή, τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Νούμερο 6 να κυνηγά, προκειμένου να χειροδικήσει σε παίκτες της Καβάλας, δημιουργώντας πανικό. Η ΠΑΕ Καβάλα δεν διαθέτει μπράβους, ούτε πουλάει μπραβιλίκια. Ό,τι κερδίζει, το κερδίζει μέσα στις 4 γραμμές και συμβουλεύει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικός να πράξει το ίδιο.

Αν θυμάται καλά ο κ. πρόεδρος, στον πρώτο μεταξύ μας αγώνα, ήμουν μόνος μου με την οικογένεια μου στο γήπεδό του δίπλα του και όταν βριζόμουν από τον περίγυρό του, έκανε πως δεν άκουγε και σφύριζε αδιάφορα. Η Καβάλα σήμερα είχε κατοχή που μόνο μεγάλες ομάδες πετυχαίνουν, κέρδισε δίκαια και όφειλαν να της δώσουν συγχαρητήρια.

Αν η ήττα αυτή πονάει τόσο πολύ, είναι κατανοητό, αλλά αδυνατώ να δώσω εγώ τη λύση στα προβλήματα του Πιερικού. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και μόνο, δίνουμε τον αγώνα μας και δεν ασχολούμαστε με τίποτε άλλο. Η σημερινή διαιτησία ήταν στα όρια του 50-50, το οποίο φαίνεται ότι ενόχλησε τον κ. πρόεδρο. Εάν κάτι τέτοιο δεν αντέχεται, τον παραπέμπουμε να δει το βίντεο του αγώνα, να ενισχύσει την ομάδα του και να μην αναζητά άλλοθι στη διαιτησία.

Η αστυνομία Καβάλας και ο αστυνομικός διευθυντής στους μέχρι σήμερα αγώνες της ομάδας μας, έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους με την άψογη παρουσία τους στο γήπεδο και την άριστη εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Πιθανόν, ο αξιότιμος κ. πρόεδρος του Πιερικού να θέλει με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει για τη διαμεσολάβηση, ώστε να αποφευχθούν αυτόφωρες διαδικασίες. Διότι, άνθρωπος από τον πάγκο του Πιερικού, μετά τη λήξη του αγώνα, γρονθοκόπησε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Μάριο Ντομί.

Αυτά καταγγέλλουμε, αυτά καταδικάζουμε και καλούμε τον Πιερικό να ζητήσει έστω μια συγγνώμη, γιατί εδώ ταιριάζει γάντι η παροιμία "εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ