ΣΤΗΜΕΝΑ

Εκδικάζονται οι εφέσεις Ολυμπιακού & Καβάλας

Εκδικάζονται οι εφέσεις Ολυμπιακού & Καβάλας
ΕΠΟ σήμα INTIME SPORTS

Στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ εκδικάζονται την Τετάρτη (3/8) οι εφέσεις που έχουν καταθέσει ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα κατά της απόφασης που τους υποβίβαζε στη Football League.

Στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ εκδικάζονται σήμερα οι εφέσεις που έχουν καταθέσει ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα κατά της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Super League, σύμφωνα με την οποία υποβιβάζονται για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο με τα "στημένα" παιχνίδια.

Η απόφαση θα εκδοθεί αν όχι αυθημερόν, τουλάχιστον αύριο. Θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα δοθεί παράταση στις δύο ομάδες. Ζητήθηκε από τους δικηγόρους των ομάδων να έχουν έτοιμα τα υπομνήματα τους.

Πούλμαν που μεταφέρουν οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου έχουν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί, προκειμένου να βρίσκονται αργά το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος διεμήνυσε σε αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού Βόλου, στην οποία συμμετείχαν και βουλευτές του Νομού Μαγνησίας ότι δεν μπορεί να υπάρξει πολιτική παρέμβαση λόγω του αυτοδιοίκητου.

Στα τέλη Αυγούστου σειρά θα πάρουν και οι υπόλοιποι που κατηγορούνται για εμπλοκή στα στημένα παιχνίδια.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ