ΠΑΟΚ

Εκδικάστηκε του Σικαμπάλα

Εκδικάστηκε του Σικαμπάλα
Ζαγορακης

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι εκδικάστηκε από την αρμόδια επιτροπή της FIFA η υπόθεση του ποδοσφαιριστή Αμντέλ Ραζέκ Φαντλάλα ή πιο γνωστό ως Σικαμπάλα

Η απόφαση μέσα στις επόμενες 1-7 εβδομάδες όπως τονίζεται από πλευράς του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημοσθένη Στάμου, που είναι αυτός ο οποίος χειρίζεται από την πρώτη στιγμή την όλη υπόθεση.
Στα αγωνιστικά η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ μετά το χθεσινό ρεπό του Φερνάντο Σάντος ξεκίνησε στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής περιλάμβανε χαλάρωμα και αποθεραπεία για τους βασικούς στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Ρούντι Κνολ και Λάμπρος Βαγγελής γυμνάστηκαν ατομικά ενώ οι υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και τακτικής.

Από την πλευρά του ο Λάμπρος Βαγγελής, από τους απόντες του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport τόνισε: "Αυτό που μου άρεσε είναι ότι ο ΠΑΟΚ μπήκε μέσα στο γήπεδο καλοστημένος και τα παιδιά δε φοβήθηκαν το ματς. Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μας, η οποία δικαιούνταν κάτι παραπάνω βάσει της εικόνας που παρουσίασε. Και μην ξεχνάμε ότι η καλή εκτός έδρας εμφάνιση έγινε απέναντι στον Ολυμπιακό. Μία ισοπαλία θα ήταν σαφώς πιο δίκαιο αποτέλεσμα".

Κι όσο για την συνέχεια ο Βαγγελής δήλωσε: "Η ομάδα δείχνει ότι κάνει βήματα προόδου. Πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη προσοχή στις στημένες φάσεις και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο ζήλο. Τα αποτελέσματα θα έρθουν...".

Συνάντηση Ζαγοράκη-Ψωμιάδη
Σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, είχε συνάντηση με τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη, με αφορμή την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis για την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θόδωρο Ζαγοράκη, είπε: «Τον ευχαριστώ γιατί έδωσε το παρών σε αυτή την συνάντηση που είχε ενημερωτικό χαρακτήρα.

Ο ΠΑΟΚ είναι σε τραγική κατάσταση και έχουμε αναλάβει ορισμένες πρωτοβουλίες μαζί με την ΠΑΕ για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα. Πάντα βρισκόμαστε δίπλα στις ομάδες της Θεσσαλονίκης, τώρα είναι ο ΠΑΟΚ πριν ήταν άλλες ομάδες.

Η Θεσσαλονίκη πρέπει να είναι ενωμένη απέναντι στην Αθήνα. Δεν είναι ώρα για κινητοποιήσεις, είναι ώρα να διεκδικήσουμε από την Πολιτεία αυτά που πρέπει να γίνουν. Ο ΠΑΟΚ είναι στην ίδια κατάσταση σχεδόν με αυτή πριν δύο μήνες.

Αυτό που θα επιδιώξουμε είναι άμεσα να βρεθεί ένας χορηγός για να ξεπεραστούν τα προβλήματα της στιγμής. Αν ξεκαθαρίσει η εικόνα μπορεί να μιλήσουμε για επενδυτή. Τώρα κανείς επενδυτής δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί για τον ΠΑΟΚ.

Υποχρέωση της Πολιτείας επίσης είναι να μην αφήσει ατιμώρητους αυτούς που έφεραν τον ΠΑΟΚ σε αυτό το σημείο. Ξέρω και ποιοι πολιτικοί έχουν ευθύνες, είτε μέσα από το Υπουργείο Εμπορίου ή κάπου αλλού. Κάποιοι δρούσαν ανεξέλεγκτα».





















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ