ΙΤΑΛΙΑ

Έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Μπρέσια ο Μπαλοτέλι

Έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Μπρέσια ο Μπαλοτέλι

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην Γαλλία σε Νις και Μαρσέιγ, ο Μάριο Μπαλοτέλι σφράγισε επίσημα την επιστροφή του στη Serie A κάνοντας ντεμπούτο με την Μπρέσια σε φιλικό με την Μάντοβα.

Ο "Super Mario" είναι ξανά εδώ, στα πάτρια εδάφη! Τρία χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που ο Μάριο Μπαλοτέλι φόρεσε τη φανέλα ιταλικής ομάδας (Μίλαν) και μετά από τη θητεία του σε Νις και Μαρσέιγ την τελευταία τριετία, αγωνίστηκε και πάλι για λογαριασμό ομάδας της Serie A.

Αυτή είναι η Μπρέσια, με τον 29χρονο επιθετικό να χρειάζεται να περιμένει 17 ημέρες από την ημέρα που παρουσιάστηκε από την νεοφώτιστη (18/8) για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, έστω και ανεπίσημο, με τη φανέλα της.

Αυτό έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (4/9) σε φιλικό κόντρα στην Μάντοβα που βρήκε την Μπρέσια να επικρατεί με σκορ 5-1, με τον Μπαλοτέλι να αγωνίζεται για σχεδόν μία ώρα δείχνοντας να βρίσκει σιγά σιγά έναν καλό ρυθμό, αλλά να μην σκοράρει.

Σημειώνεται πως ο Ιταλός διεθνής στράικερ κουβαλάει ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών από την παρουσία του στην Μαρσέιγ την περασμένη σεζόν, κάτι που σημαίνει πως θα είναι ουσιαστικά στη διάθεση του προπονητή του (Εουτζένιο Κορίνι) από την 5η αγωνιστική, στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Γιουβέντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ