ΠΑΟΚ

Έκανε απόσβεση ο Περέιρα

Έκανε απόσβεση ο Περέιρα
Περέιρα INTIME SPORTS

Ο Φακούντο Περέιρα με το γκολ που πέτυχε στο ματς με τον Ατρόμητο έφτασε τα 12 στο πρωτάθλημα και πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ (VIDEOS)

Είναι από τους παίκτες που έχουν κάνει την διαφορά στον ΠΑΟΚ φέτος. Ο Φακούντο Περέιρα έχει καταφέρει να κάνει τους πάντες να θεωρούν την παρουσία του στην ενδεκάδα του "Δικέφαλου" απαραίτητη, αφού είναι από τους πλέον πιο επικίνδυνους και γκολτζήδες επιθετικούς. που από την πρώτη σεζόν τους στην ομάδα έχουν κερδίσει με τις επιδόσεις τους την συμπάθεια της ομάδας.

Έφτασε τα 12

Ο Αργεντινός στην πρώτη του παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει καταφέρει -για την ώρα- να είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με 12 γκολ. Για την ακρίβεια με το γκολ που έβαλε στον αγώνα με τον Ατρόμητο ο "Φανούρης" ξεπέρασε τον Στέφανο Αθανασιάδη που εδώ και καιρό έχει μείνει κολλημένος στα 11.Βέβαια, ο Κλάους παραμένει πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις με 18 τέρματα, αφού πέρα από τα 11 του πρωταθλήματος, έχει πετύχει άλλα 7 στην Ευρώπη.

Σκόραρε κόντρα στους "αιώνιους"

Ένα άλλο επίτευγμα του Περέιρα είναι ότι στην πρώτη του παρουσία στην Ελλάδα με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έχει καταφέρει να σκοράρει στα παιχνίδια της ομάδας του κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Μάλιστα, θα κάνουμε καιρό να ξεχάσουμε το γκολ που είχε πετύχει στο Φάληρο, αφού είναι ένα από τα καλύτερα τέρματα του φετινού πρωταθλήματος.

Βίοι αντίθετοι με Μακ

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ενώ ο Περέιρα διάγει μία εξαιρετική χρονιά, ο Ρόμπερτ Μακ, φαίνεται πως δικαίωσε όσους έλεγαν περί καλού ξεκινήματος και κακού τερματισμού. Ο Σλοβάκος ενώ ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Έχει να σκοράρει από τις 31 Ιανουαρίου του 2015, όταν ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Τούμπα από τον Παναιτωλικό.Ο Σλοβάκος οφείλει να αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, αφού δεν νοείται επιθετικός παίκτης που να έχει σε τέσσερις μήνες, μόλις ένα γκολ και μία ασίστ!

Το γκολ με τον Ολυμπιακό

Το γκολ με τον Παναθηναϊκό

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ