ΑΡΗΣ

Ειρήνη Καρυπίδη: "Πολιτική απόφαση το νέο γήπεδο, δεν έχει "παγώσει" το ζήτημα"

Ειρήνη Καρυπίδη: "Πολιτική απόφαση το νέο γήπεδο, δεν έχει "παγώσει" το ζήτημα"
Η πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Ειρήνη Καρυπίδη INTIME

Η πρόεδρος και διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Ειρήνη Καρυπίδη, σε δηλώσεις της στην παρουσία των νέων εμφανίσεων της ομάδας αλλά και στη σύναψη χορηγίας με τη Novibet, αναφέρθηκε και στο ζήτημα του νέου γηπέδου.

Η Ειρήνη Καρυπίδη μίλησε εκ μέρους της ΠΑΕ Άρης στην εκδήλωση για τη νέα χορηγική συνεργασία των κίτρινων με τη Novibet, αλλά και την παρουσίαση των εμφανίσεων για τη σεζόν 2023/24 και μεταξύ άλλων στάθηκε στο ζήτημα του νέου γηπέδου.

"Είναι μια πολιτική απόφαση την οποία θα συζητήσουμε μετά τις εκλογές με την Κυβέρνηση. Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη σε σχέση με όσα είχαμε πει τον περασμένο Σεπτέμβρη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει παγώσει το ζήτημα", ανέφερε χαρακτηριστικά για το θέμα του νέου γηπέδου.

Παράλληλα ρωτήθηκε και για την εντονότερη δραστηριότητά της στα θέματα της ΠΑΕ Άρης το τελευταίο διάστημα λέγοντας: "Πάντα είχα έντονη ενασχόληση με τον Άρη, από την πρώτη μέρα της επένδυσής μας, απλά τον τελευταίο χρόνο έχω πιο εντατική δράση στον τομέα της εταιρικής ευθύνης. Θέλουμε να προσθέσουμε δράσεις στο οργανόγραμμα της εταιρίας με απώτερο σκοπό την ανταπόδοση στην κοινωνία".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ