ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εικόνες ντροπής στην Βοσνία με ξύλο μεταξύ προπονητή και οπαδών μετά από ματς

Εικόνες ντροπής στην Βοσνία με ξύλο μεταξύ προπονητή και οπαδών μετά από ματς
PRINT SCREEN GLOMEX/PRINT SCREEN

Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση της Λέοταρ με την Ζρίνσκι Μόσταρ για το πρωτάθλημα της Βοσνίας είχε και τρίτο μέρος και μάλιστα άκρως επεισοδιακό, με τον προπονητή των φιλοξενουμένων να πιάνεται στα χέρια με οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας.

Ο αγώνας μεταξύ της Λέοταρ με την Ζρίνσκι Μόσταρ το βράδυ της Κυριακής (16/10) για την 14η αγωνιστική του βοσνιακού πρωταθλήματος δεν ανέδειξε νικήτρια (1-1) και φαίνεται πως οι άνθρωποι των δύο ομάδων αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους εκτός γηπέδου με πολύ πιο άγριο τρόπο.

Αυτό τουλάχιστον φανερώνουν οι εικόνες ντροπής που κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτίου εδώ και λίγες ώρες και στις οποίες πρωταγωνιστεί ο προπονητής της Ζρίνσκι Μόσταρ, Σεργκέι Γιακίροβιτς.

Και αυτό γιατί πιάστηκε στα χέρια με οπαδούς της Λέοταρ εκτός γηπέδου, με τις συμπλοκές να βγαίνουν εκτός ορίων και να χρειάζεται να περάσει ώρα μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση.

Συμφωνα με τις καταγγελίες του Γιακίροβιτς, όλα άρχισαν όταν δέχτηκε φραστική επίθεση από ανθρώπους των γηπεδούχων κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, με τον προπονητή της Ζρίνσκι Μόσταρ να εκφράζει μάλιστα την απογοήτευσή του για την αδράνεια της αστυνομίας.

"Η αστυνομία στεκόταν δίπλα στα αποδυτήρια και δεν υπήρχε κανείς στο πάρκινγκ. Ήρθαν αργότερα και ρώτησαν "τι συνέβη;" Τέτοια σκηνικά συμβαίνουν συνεχώς σε αυτό το γήπεδο, τουλάχιστον από τότε που είμαι εγώ στην ομάδα.

Όποιος ήθελε μπορούσε να μας πλησιάσει και να μας επιτεθεί", τόνισε μεταξύ άλλων".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ