ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Έγραψε ιστορία ο Ρούνεϊ

Έγραψε ιστορία ο Ρούνεϊ
© PA

Ο Γουέιν Ρούνεϊ πέρασε στην ποδοσφαιρική αθανασία στο ματς απέναντι στη Χαλ καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει 150 τέρματα στην Premier League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

To ματς στο KC Stadium κόντρα στη Χαλ για τη Boxing Day θα έχει πάντα περίοπτη θέση στην καρδιά του Γουέιν Ρούνεϊ και όχι μόνο επειδή ήταν ο καταλύτης ώστε οι πρωταθλητές Αγγλίας να κάνουν την ολική ανατροπή (3-2 από 0-2) και να πάρουν την τρίτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Με το γκολ που σημείωσε στο 26ο λεπτό με δυνατό σουτ εκτός περιοχής (11ο φετινό στο πρωτάθλημα) έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που φτάνει τα 150 στην Premier League ενώ συνολικά είναι ο δεύτερος σε αυτή την κατηγορία πίσω από τον Τιερί Ανρί.

"Αυτό ήταν ένα από τα καλύτερά μου γκολ. Ήταν ένα σημαντικό τέρμα για μας. Είχαμε μερικά άσχημα αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά τώρα δείχνουμε την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα.

Έγραψε ιστορία ο Ρούνεϊ
© GETTY IMAGES

Δίνουμε σκληρές μάχες και ελπίζουμε να προκαλέσουμε αίσθηση σε πολύ κόσμο. Το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε προήλθε από δικό μου λάθος, έχασα τον παίκτη μου και έπρεπε να επιστρέψουμε και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ", δήλωσε αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του.

Στο πανέμορφο γκολ του Ρούνεϊ στάθηκε και ο τεχνικός της Χαλ, Στιβ Μπρους, τονίζοντας πως αυτό ήταν που έκρινε ουσιαστικά την έκβαση του αγώνα ενώ από την πλευρά του ο Μόγιες επαίνεσε τον παίκτη του για την ικανότητά του να παίζει εξίσου αποτελεσματικά τόσο στην επίθεση όσο και στη μεσαία γραμμή.

"Ο Γουέιν έκανε δύο με τρεις διαφορετικές δουλειές για μας σήμερα και σημείωσε το 150ο τέρμα του στην Premier League. Το άξιζε πραγματικά".

Χαλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3 (Highlights)

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ